Iako ljeti kosu želimo odmoriti od tretmana i feniranja, to ne znači da ne možemo imati efektnu i lijepu frizuru. Da bi frizura bila postojana, mirisna i svježa prije početka oblikovanja kose preporuča se nanošenje Batiste šampon za suho pranje na vlasište

batiste suho pranje kose

Batiste XXL Volume i Batiste Dark & Deep Brown proizvodi su koji će ljetnim frizurama dati volumen i postojanost.

Batiste XXL Volume krasi čarobna formula s ekstra volumenizirajućom moći i osvježavajućim mirisom. Sadrži jedinstvenu formulu koja osvježava kosu, uklanja masnoću te kosi daje izuzetnu punoću i XXL Volumen. Batiste XXL Volume na tržištu se nalazi u obliku spreja i idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

Batiste Dark & Deep Brown uz osjećaj čistoće i svježine kosu će lagano obojiti smeđom notom. Idealan je proizvod za tamnu kosu tijekom ljetnih mjeseci kada ista djelomično promijeni boju. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do slijedećeg bojenja kose. Batiste Dark & Deep Brown masnoj, beživotnoj i izblijedjelo kosi u trenu daje osjećaj svježine, miris i lagani smeđi ton. Batiste Dark&Deep Brown jedini je proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha.

Cijene:

Batiste XXL Volumen 200 ml šampon za suho pranje kose: 34,90kn (Bipa i DM)
Batiste Dark & Deep Brown 200 ml šampon za suho pranje smeđih tonova kose 39,90kn - (od 22.08. 34,90 kn) – samo u DM-u

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.