Nakon sjajila Juicy Tubes koja su 2000-tih godina izazvala pravu make-up revoluciju, Lancôme predstavlja Juicy Shaker: 'koktel' inovacija koji nestašno i zaigrano krši sva pravila i kodekse make-upa

juicy shaker

Njegove jedinstvene značajke su inovativna primjena ('protresti prije upotrebe'), iznenađujuća dvofazna formula koja objedinjuje pigmente i ulje za njegu usana, jedinstveni spužvasti aplikator... A rezultat su vedre boje satenskog sjaja i prilagodljivog intenziteta – sve u iznimno mekoj i neljepljivoj teksturi. Ukratko, riječ je o neodoljivo zabavnom i chic makeup dodatku koji vam nikada neće dosaditi.

Juicy Shaker spaja dva kultna Lancômeova proizvoda: Shaker, prekrasni ruž koji je osnivač brenda Armand Petitjean kreirao još davne 1946. godine, kada su kokteli počeli postajati simbol glamura. Krasila ga je za to doba odvažna, avangardna silueta te je poslužio kao nadahnuće za naziv i koncept Juicy Shakera. Drugi dio Lancômeove inspiracije bila su, naravno, kultna sjajila Juicy Tubes, koja su mnogi bezuspješno pokušali kopirati i koja su 2000. godine promijenila pravila make-upa, unijevši dašak zabave, lakoću nanošenja i upečatljive mirise.

juicy shaker

Lancôme je kreirao svoj prvi aplikator u obliku jastučića za usne podatne, baršunaste mekoće... Spužvaste je teksture koja upija samo potrebnu količinu formule, tako da je nanošenje iznimno jednostavno i intuitivno. Tome dodatno pridonosi i inovativni, konusni oblik aplikatora. Savršeno slijedi konture usana, omogućuje da se u samo jednom potezu nanese tanak sloj neodoljivo sjajne boje i jednostavno mami na ponovno nanošenje. Sami odabirete intenzitet boje, bez bojazni od viška teksture na usnama. Pritisnite jastučić na sredinu usana kako biste ih istaknuli neodoljivom nijansom ili nanesite na cijelu površinu za diskretniji učinak.

Cijena: oko 188 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.