Lancôme predstavlja suradnju sa živućom legendom njujorške ulične scene te snažnom i osviještenom ženom Sandrom Fabarom, umjetničkog imena Lady Pink. Upoznajte dosad najmaštovitiju reinterpretaciji bočice mirisa La Vie Est Belle

la vie est belle happiness

La Vie Est Belle je poput nijednog mirisa dosad utjecao na milijune žena širom svijeta jer utjelovljuje potragu za srećom koju možemo same stvoriti i koja pripada samo nama. Prvi gurmanski ženski miris s irisom kao prepoznatljivim ključnim sastojkom, La Vie Est Belle vrlo je brzo stekao status legende modernog parfumerstva. Mirisni trag akorda irisa s daškom karamele isprepleten je gracioznim i nadahnjujućim notama narančina cvijeta i apsoluta jasmina te je naglašen esencijom pačulija.

la vie est belle happiness

Jedan od kultnih Lancômeovih mirisa u reinterpretaciji Lady Pink pretvara se u originalno umjetničko djelo u kojem se ulična umjetnost isprepliće s luksuzom. Naziv La Vie Est Belle Lady Pink je pretvorila u snažnu izjavu koju opetovano ispisuje prepoznatljivim slovima karakterističnim za njezin rad. Bočica je ukrašena grafitima u nijansi fuksije, koja se prvi put reflektira i na mašni koja krasi njezin vrat, simbolizirajući krila slobode.

 la vie est belle happiness

Sandra Fabara, umjetničkog imena Lady Pink, rođena je u Ekvadoru. Odrasla je u New Yorku, gdje su je kasnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća proglasili "prvom damom grafita". Kao prva žena koja se odvažila ući u muški krug crtača grafita, vagone i zidove ukrašavala je prepoznatljivim potpisima i snovitim oblicima. Ova se zvijezda ulične umjetnosti od 1985. bavi izradom naručenih murala i slika. Njezina umjetnička djela krase prestižne muzeje, poput njujorških muzeja umjetnosti Whitney i Metropolitan. 

Cijena 50 ml: 701,23 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.