Kratka ili duža putovanja ne moraju značiti i prekid vaše rutine njegovanja kože. Iako u tim prilikama nastojimo biti što praktičnije i ne nositi sadržaj pola kupaonskog ormarića sa sobom, možemo zadržati jednaki stupanj njegovanosti lica i tijela. I to zahvaljujući putnim paketima. Predstavljamo jedan od njih - onaj Dr.Hauschka kozmetike

dr.hauschka putni set kozmetikeKako bi vaša putovanja bila što ugodnija Dr.Hauschka kozmetika je pripremila putne pakete s malim pakiranjima proizvoda za njegu lica, ruku, usana, očiju i nogu. Praktična kozmetička torbica s čak sedam preparata zauzet će vrlo malo prostora u vašoj putnoj torbi i pomoći da se na putu osjećate što ugodnije, te je čak možete unijeti i u avion.

Dr.Hauschka tonik za lice osvježit će vašu kožu, a ružina krema light umirit će je i štititi od vanjskih utjecaja.

Nježnu kožu vaših ruku njegovat će krema za ruke koja se brzo upija i daje koži vlagu i mekoću. Usne i oči na putovanjima su posebno izloženi isušivanju.

Hranjivi stik za usne idealno štiti osjetljive usne, a dnevna revitalizirajuća krema za njegu područja oko očiju opušta i njeguje.

Mlijeko za čišćenje brzo i jednostavno uklanja vaš make-up istovremeno njegujući kožu uljima badema i jojobe.

Tonik za ruke i noge od ružmarina zaokružit će vašu njegu na putovanju jer njeguje umorne noge i ruke te spriječava njihovo naticanje.

Dr.Hauschka putni paket može se kupiti u bio&bio trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Dubrovniku po cijeni od 139 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.