Za dugotrajni osjećaj svježine i pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa prepustite se novom Nivea Black & White Invisible Ultimate Impact dezodoransu u spreju i roll-onu za žene i muškarce. Nanesite ga nakon tuširanja i uživajte u osjećaju suhoće te čiste i mirišljave kože

nivea dezic

Svi imamo barem jedan omiljeni komad odjeće u ormaru. Crna haljina koja nas spašava u svakoj situaciji kada mislimo da nam baš ništa dobro ne pristaje ili omiljena bijela majica koja se savršeno uklopi u naš poslovni look. Svako naše izdanje zaokružuje mirisna zaštita dezodoransa, no, ono što nas često izluđuje su mrlje koje nam ostaju na odjeći.

nivea dezic

Napokon možete odahnuti, Nivea vam predstavlja ultimativnu peterostruku zaštitu uz Black & White Invisible Ultimate Impact dezodorans koji vas neće razočarati. Osim što zaustavlja neugodne mirise, pruža zaštitu od znojenja čak 48 sati, štiti vaše omiljene odjevne kombinacije od mrlja kako bi što duže zadržali svoju originalnu boju te ne ostavlja tragove na vašoj koži. Zaboravite na iritacije, zahvaljujući nježnoj 5-u-1 formuli bez etilnog alkohola Nivea Black & White Invisible Ultimate Impact dezodorans prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Cijene:
Black & White Invisible Ultimate Impact sprej dezodorans 150 ml; 23,90 kn
Black & White Invisible Ultimate Impact dezodorans roll-on dezodorans; 23,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.