Brand Clean trenutno je jedan od najpopularnijih mirisnih brandova u svijetu. Clean liniju parfema čini čak sedam „osvježavajućih" mirisa koji već svojim nazivom ukazuju na svoju posebnost: Fresh Laundry, Skin, Warm Cotton, Shower Fresh, Eau de Parfum, Ultimate, i najnoviji miris Rain

clean rain

Clean mirisi inspirirani su svježinom i čistoćom sapuna, oni evociraju osjećaje sreće i užitka. Posebnost parfema čine sastojci, a to su prirodni i hipoalergenski sastojci, antioksidansi i vitamini. Parfemi su bez umjetnih boja i sastojaka te nisu testirani na životinjama. Uspjeh Clean parfema dokazuju brojne nagrade u svjetskim izborima najboljeg ženskog mirisa i najprodavanijeg branda. Mirisi Clean obljubljeni su diljem svijeta, posebno u Americi i Japanu.

„Sretni smo što hrvatskim ljubiteljima parfema imamo mogućnost ponuditi jedan od najvećih hitova među parfemima trenutno u svijetu. Vjerujem da će ova ekskluzivna linija mirisa koji podsjećaju na svježinu opranog rublja, na čistoću sapuna i visoke je kvalitete sastojaka, izazvati veliki interes, posebno među ženama." rekao je Hrvoje Drvenkar, uvoznik i distributer Clean proizvoda na predstavljanju branda.

Svih sedam mirisa Clean te prateće proizvode kao što su gel za tuširanje, losion za tijelo i dezodorans, možete naći u Martimex parfumerijama.

Cijene: 285 kn za 30 ml i 517,50 kn za 60 ml.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.