Givenchy reinterpretira kultni balzam za usne otkrivajući novu formulu u kojoj se boja ulijeva u njegu kože. Sadrži 95% sastojaka prirodnog podrijetla i dolazi u 10 nijansi. Obložene sjajnim završetkom, usne izgledaju zaglađeno, umireno i nahranjeno uz efekt punoće

givenchy rose perfecto

Novi Rose Perfecto balzam - prava formulacija koja sadrži 95% sastojaka prirodnog podrijetla - naglašava prirodnu ljepotu usana i suptilno naglašava njihovu boju, a istovremeno pruža hidrataciju i ugodu. Što je u srcu ovog balzama? Prava njega kože, izgrađena oko tri ključna sastojka: ulje ružičastog papra, ulje sjemenki ruže bogato esencijalnim kiselinama te hranjivi shea maslac koji pomaže u njegovanju i očuvanju usana.

givenchy rose perfecto

Formula također uključuje hijaluronsku kiselinu koja privlači vlagu i derivat vitamina C koji je dobro poznat po svom učinku regeneracije i čvrstoće usana. Pomiješani u glatkoj, nježnoj, osjetnoj teksturi, svi se ovi sastojci kombiniraju kako bi spriječili usne od dehidriranosti i isušenosti, uz svakodnevnu zaštitu.

givenchy rose perfecto

Nova paleta boja sastoji od 10 Couture nijansi. U skladu s ružičastim duhom, sve su svježe i prirodne, u rasponu od nude tonova do intenzivnijih nijansi. Uključuju kultnu nijansu br. 001 prožetu eozinom, bojom koja reagira u kontaktu s pH usana za prilagođeni učinak na svakoj pojedinoj ženi. Ali i crvene nijanse br. 333 i br. 37, koje su izravna referenca na boje koje su zvijezde raspona ruževa Le Rouge.

Cijena: 
Givenchy Rose Perfecto; 261 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.