Zima može biti nemilosrdna prema vašim usnama. Hladnoća i vjetar vani, suh i zagrijan zrak iznutra urote se kako bi one postale suhe i zategnute. Osim toga, koža usana sastoji se od 3-5 slojeva, u usporedbi s čak 16 slojeva kože lica. Također, za razliku od lica, usnice nemaju žlijezde lojnice čiji sebum djeluje kao zaštitna barijera. Zato je važno posebno ih paziti i njegovati tijekom hladnih dana

apivita darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj Apivita balzam za usne, su:

MARTINA VUKSAN, KRIž

ANAMARIJA JUROš, ZAPREšIć

BALZAM ZA USNE S KAMILICOM namijenjen je hidrataciji usana, a u sebi sadrži 91% prirodnih sastojaka. Kamilica i pantenol umiruju te hidratiziraju usne, ostavljajući ih mekima, dok ih maslinovo ulje, pčelinji vosak, kakao maslac, shea maslac, ricinusovo ulje i ulje jojobe dubinski hidratiziraju te omekšavaju. SPF 15 štiti usne od UV zračenja.

BALZAM ZA USNE S KAKAO MASLACEM namijenjen je za intenzivnu njegu i hidrataciju usana, a u sebi sadrži 90% prirodnih sastojaka. Kakao maslac dubinski hidratizira i održava elastičnost usana, brzo se apsorbira pritom ne ostavljajući tragove masnoće na usnama. Maslinovo ulje, pčelinji vosak, kakao maslac, shea maslac, ricinusovo ulje i ulje jojobe pružaju hidratizaciju te omekšavaju usne. Eterično ulje geranije revitalizira i dodatno hidratizira usne, a bisabolol pruža umirujući učinak. SPF 20 štiti usne od UV zračenja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.