Uz visok zaštitni faktor, glavni sastojak ISDIN Hydrolosiona je Chlorella Maris - vrsta alge koja potiče detoksikaciju kože zahvaljujući antioksidativnom djelovanju. Koža je nakon korištenja hidratizirana i meka, a Hydrolosion ujedno čuva kožu od ubrzanog starenja

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju ISDIN Hydrolosion SPF 50, sprej koji hidratizira i štiti kožu (istodobno čuvajući vaš kolagen i elastin od propadanja), su:

BRANKA POLAK, ZAGREB

DAVORKA JURKOVIć, SLAVONSKI BROD

Najiščekivanije doba godine je napokon stiglo... ljeto je sezona koju mnogi s nestrpljenjem iščekuju. Sunčano vrijeme, topli vjetar i bezbrižni dani na plaži ili u prirodi stvaraju trenutke kojih ćete se rado prisjećati tokom cijele godine. A kako bismo uživali u potpunoj ljepoti koju donosi ljeto, od iznimne je važnosti pravilno zaštiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka, koje nose rizik od oštećenja kože.

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

Predstavljamo vam ISDIN - najprodavaniji španjolski dermatološki brend kojeg obožavaju farmaceuti, dermatolozi i brojne poznate osobe (Leo Messi, Richard Branson...). ISDIN Hydrolotion SPF 50 za tijelo izvanredan je proizvod koji će, uz visoku zaštitu od sunca, koži pružiti hidrataciju i detoksikaciju.

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

Proizvod ima dvije faze koje je potrebno dobro protresti, a formuliran je za sve tipove kože, kao osjetljivu i atopičnu kožu te je posebno formuliran za suhu i osjetljivu kožu. Hydrolotion SPF 50 osigurava dugotrajnu hidrataciju, pruža nemastan osjećaj i apsorbira se brzo i jednostavno. Zahvaljujući svom hipoalergenom sastavu, ovaj proizvod je pogodan za sve članove obitelji (od 12. godine).

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

Glavni sastojak Hydrolosiona je Chlorella Maris - vrsta alge s najvećim postotkom klorofila na svijetu koja potiče detoksikaciju kože zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju. Koža je nakon korištenja hidratizirana i meka, a Hydrolosion ujedno i čuva kožu od ubrzanog starenja.

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

Ovo ljeto je vrijeme za SHAKE. Hydrolosion bočicu je potrebno protresti kako bi se dvije faze stopile u jednu. Koža je nakon cijelog dana na plaži elastična, hidratizirana i mirisna, a istovremeno čuva i vaš kolagen i elastin od propadanja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.