Girls Can Be Crazy. Možete se složiti ili ne, ali činjenica je da ova teza sjajno miriše. Riječ je o limitiranoj ediciji ljetnoga parfema s potpisom brenda Zadig & Voltaire koji miriše na glamur, rock, slobodu, 'život na rubu'. Otkrijte ga i dodatno začinite vruće ljeto! 

zadig and voltaire miris 2020

U 2017. godini, parfem Girl Can Do Anything otvorio je prvo poglavlje o novoj vrsti ženstvenosti: svježoj i otkačenoj. Sljedeće godine, Girls Can Say Anything dovršile su ovu mirisnu priču o dva parfema nadahnuta slobodom i neovisnosti. Novi dio mirisne trilogije, limitirana edicija Girls Can Be Crazy, može se pohvaliti dugim olfaktornim efektom koji dočarava beskrajno ljeto, bijeg od svakodnevnice, nula pritiska, potpuno ludilo…  To je onaj osjećaj kada se usudite reći ne, preuzmete kontrolu, postanete svjesni svojih vrlina i krenete u nove izazove... I živite u sadašnjosti, prema vlastitim pravilima. Jednom riječju, #careless.

zadig and voltaire miris 2020

Ova cvjetna mirisna priča stiže iz radionice Quentina Bischa, a očarat će vas pjenušavim notama divlje kruške, pačulija i mošusnih nota vanilije, s kojim ovaj miris zadržava prepoznatljivi DNA brenda. Slađi nego ikada, svijetli jasmin prožima energična doza cole, a zavodljivu smjelost daje drvo sandalovine. 

zadig and voltaire miris 2020

Bočica je odvažna kao i miris. Kombinacija ružičaste boje i šljokica idealno dočarava istodobno buntovni stav i francuski šarm, a oblik bočice inspiriran bocama mineralne na modnim revijama ujedinjuje brzi život, "đir" po koncertima i modnim događanjima, zabave na krovovima i underground druženja, backstage i prvi red omiljene manifestacije. 

Cijena: 
Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy EDP 30ml Limited Edition; 384 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.