Na licu jedne osobe može se pronaći nekoliko različitih nijansi, a upravo je ti suptilni podtonovi čine jedinstvenom. Zato je Urban Decay uzeo u obzir intenzitet nijansi, glavne tonove i podtonove, a sve kako bi otkrio pravu nijansu individualne kože. Rezultat je 40 precizno osmišljenih nijansi Stay Naked tekućeg pudera i 25 nijansi Stay Naked korektora veganske formule

stay naked

Dosta nam je proizvoda koji obećavaju bolji ten uz predodžbu da je za besprijekoran izgled potrebno sakriti svoj pravi izgled. Predstavljamo lagani tekući puder Stay Naked, koji sadrži novu mat, vodootpornu i vegansku formulu za osjećaj prave kože, traje 24 sata i protivi se predodžbi o jednom univerzalnom puderu koji odgovara svima.

stay naked

Stay Naked savršeno pristaje osjećaju naše kože zahvaljujući prozračnoj i fleksibilnoj formuli koja se kreće skupa s tobom. Ovaj dugotrajni tekući puder ugodniji je na koži i izgleda bolje zbog boje koja odgovara tonu kože i umanjuje vidljivost pora. Osim toga, veganski je proizvod, nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla. Inovativna formula srednjeg prekrivanja, koje se može povećati nanošenjem dodatnih slojeva, ističe pravu boju kože, uključujući glavni ton i suptilne podtonove. U ponudi je 40 nijansi koje su podijeljene prema 9 intenziteta, 3 glavna tona i 7 podtonova.

stay naked

Uz visokoprekrivajući korektor Stay Naked riješen je problem pronalaska pravog tona kože. Predstavljamo glavni ton - ključni element preciznog otkrivanja točne nijanse. Želite li maksimalno prekrivanje koje traje 24 sata, ali ne želite da izgleda umjetno? Imamo dobre vijesti: Urban Decay dodao je 25% više pigmenta visokoprekrivajućem korektoru Stay Naked, a formula je i dalje lagana, prozračna, vodootporna i gotovo neprimjetnog osjećaja na koži. Uz raspon nijansi od 9 intenziteta, 3 glavna tona i 5 podtonova, jednostavno je postići najbolji ten. Osim toga, možete ga upotrebljavati za gotovo sve namjene: od prekrivanja nesavršenosti do isticanja jagodica. Fleksibilna formula s djelomičnim mat završnim izgledom osmišljena je tako da traje cijeli dan i cijelu noć.

stay naked

Urban Decay otišao je korak dalje čak i prilikom izrade aplikatora te uložio dodatan napor u kreiranje najzaobljenijeg vrha dosad. Upotrijebite ravnu stranu za precizno i umjereno nanošenje ili nanesite veću količinu korektora zaobljenim dijelom kada vam je potrebno dodatno prekrivanje. 

Urban Decay Stay Naked puderi i korektori dostupni su u Müller parfumeriji na Trgu bana Josipa Jelačića i u Arena Centru Zagreb.

Cijene:
Lagani tekući puder Stay Naked; 289 Kn
Visokoprekrivajući korektor Stay Naked; 215 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.