Za sve vas koje volite biti preplanule tijekom ljetnih dana, ali da vam koža ujedno bude njegovana, meka i hidratizirana, pripremili smo prekrasne poklone – ALAVI kreme za brzo tamnjenje. ALAVI Natural Cosmetics Quick Tanning Cream je organska krema za brže tamnjenje s 10 odabranih dragocjenih ulja i maslaca iz organskog uzgoja

alavi sun

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju Alavi Natural Cosmetics Quick Tanning Cream – kreme za brzo tamnjenje, su:

KATICA GRUBAč, ZAGREB

JASMINA BONTA, DRNJE

NIKOLINA TOT, SLATINA

Alavi Natural Cosmetics predstavlja jedinstvenu sinergiju prirode i ljepote, stila i beskompromisne kvalitete. Brend Alavi inspiriran je snagom žene koja je pretražila cijeli planet kako bi pronašla najbolje i najčišće organske sirovine te ih pretočila u superiornu liniju NaTrue certificirane prirodne kozmetike.

Ususret toplom, bezbrižnom ljetu, premijerno na hrvatskom tržištu, Alavi Natural Cosmetics predstavlja Quick Tannin Cream - kremu za brzo tamnjenje. Riječ je o iznimnom ljetnom proizvodu za njegu i brzo tamnjenje kože, koji sadrži čak deset odabranih dragocjenih ulja i maslaca iz organskog uzgoja, koji potiču prirodnu sposobnost tamnjenja kože. Savršena preplanulost i primamljiv brončani ten mogući su zahvaljujući visokovrijednim organskim uljima - buritija, pasjeg trna, kokosa i mrkve koji kožu dubinski hidratiziraju, njeguju te povećavaju njenu elastičnost.

alavi sun

Zablistajte ovog ljeta i podarite svojoj koži savršen preplanuli ten pomoću ove iznimne certificirane prirodne kreme za brzo tamnjenje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.