Duo ekskluzivne hijaluronske kiseline i organskog ekstrakta lista života, čak 7 različitih tekstura i prepoznatljiv svježi miris stavlja Clarinsovu liniju za hidrataciju Hydra-Essentiel [HA2] visoko na popis proizvoda koje ćete obožavati ovoga proljeća i ljeta

clarins hydra essentiel

Hidratacija je neophodna za očuvanje mladost i ljepote kože, svaki dan, tijekom cijele godine. Izloženost kože izvanjskim utjecajima (UV, zagađenje, vrućine, klimatizacija, stres, itd.) prouzroči 32 ml dnevnoga gubitka vode na licu. Pogađa nas sve, bez obzira na dob ili tip kože te uzrokuje dehidraciju zbog koje je koža siva, bez sjaja i volumena. Problem je toliki da devet od deset žena u dobi od 25 do 50 godina kaže kako ima dehidriranu kožu.

Što učiniti? Pomoć koži da se odupre izvanjskim agresijama i održi optimalnu razine vlažnosti i svjež, pun izgled, stiže iz Clarinsovih laboratorija zahvaljujući tehnologiji koja pomaže koži da prirodno poveća sintezu hijaluronske kiseline. Tajna Hydra-Essentiel [HA2] proizvoda je duo ekskluzivne Clarins hijaluronske kiseline visoke molekularne težine i organskog ekstrakta lista života koji ponovno aktivira moć samohidratacije jačajući vlastitu sintezu hijaluronske kiseline na svim razinama kože. Koža je trenutno hidratizirana, zategnuta i zaglađena. Dan za danom, jača je i blistavija.

clarins hydra essentiel

Hydra-Essentiel dnevna i noćna njega kože [HA2] pružaju potpunu hidrataciju i djelovanje punjenja, na površini i duboko u koži, dajući trenutne i dugoročne rezultate. U liniji su: matirajući gel za normalnu do mješovitu kožu s ekstraktom alpske vrbovice i korijena manioke, tri dnevne kreme namijenjene normalnoj do jako suhoj koži te noćna krema sa skvalanom koja njeguje žednu kožu. Linija je namijenjena ženama svih dobi i tipova kože, koje traže stručnu hidratantnu rutinu koja odgovara njihovom životnom stilu, a očarat će vas i svojim svježim mirisom sa zelenim voćnim, cvjetnim i drvenastim notama.

Koristiti ujutro (dnevna njega) i navečer (noćna njega), idealno nakon Intensive Moisture Quenching Bi Phase seruma, na licu i vratu. Zagrijte proizvod u rukama i nanesite prema van od sredine lica i vrata cijelom šakom. Zatim primijenite pokrete dreniranja pritiskom od sredine prema stranama lica.

Dostupno: Fabuspot (Fabuspot.com), Douglas parfumerije (Douglas.hr), Mueller poslovnice odjel parfumerije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.