Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène za njegu kože sklone crvenilu razvili su liniju Antirougeurs, koja je za ovo ljeto pojačana inovacijom:  Antirougeurs Unify ujednačavajuća njega SPF 30 koja svakodnevnom primjenom umiruje, smanjuje i sprečava crvenilo kože te ujednačava ten

avene eau thermale

Crvenilo lica uglavnom povezujemo s intenzivnom tjelesnom aktivnošću ili konzumacijom začinjene hrane, dok će se nepopravljivi romantičari među nama zasigurno prisjetiti i susreta sa simpatijom na školskim hodnicima. No osim ovih, manje ili više ugodnih privremenih crvenila, postoje i ona trajna. Razlog leži u problemima s cirkulacijom krvi  ili vaskularnoj preosjetljivosti; dolazi do proširenja krvnih žila i razvoja prvih znakova rozaceje, bezopasnog, no neugodnog stanja kože koje odlikuju proširene kapilare na licu te blago ili jače crvenilo kože s povremenim osjećajem žarenja, naročito pri temperaturnim promjenama. Simptomi rozaceje još su izraženiji ljeti te bitno umanjuju kvalitetu života. Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène za njegu kože sklone crvenilu razvili su liniju proizvoda Antirougeurs, koja je za ovo ljeto pojačana inovacijom: Antirougeurs Unify ujednačavajuća njega SPF 30 koja svakodnevnom primjenom umiruje, smanjuje i sprečava crvenilo kože te pritom ujednačava ten. 

avene eau thermale

Antirougeurs Unify ujednačavajuća njega SPF 30 svoju učinkovitost može zahvaliti jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka: TRP-regulin™, patentirani djelatni sastojak zadužen je za bolju toleranciju i smanjenje reaktivnosti kože sklone crvenilu, dok Avène termalna izvorska voda trenutno djeluje umirujuće, omekšava i štiti kožu. Dekstran sulfat je dekongestant i vazokonstriktor koji smiruje iritacije i smanjuje crvenilo, a ulje pongamije za održavanje ravnoteže ekosustava kože. Naravno tu je i Sunsitive® Protection tehonologija, patentirani sustav Dermatoloških laboratorija Avène, čija formula sadrži samo 4 filtera (Tinosorb M, Tinorsorb S, Parsol and Uvasorb) te tako garantira visoku podnošljivost i dokazanu učinkovitost zaštite od UVA i UVB zraka. Antirougeurs Unify ujednačavajuća njega SPF 30 trajno smiruje i značajno smanjuje crvenilo kože, a 92 posto ispitanika koji su svakodnevno koristili proizvod 21 dana ustvrdilo je da se crvenilo kože smanjuje iz dana u dan, 98 posto njih primijetilo je da je koža umirena, a 92 posto tvrdi da je koža svjetlija.

avene eau thermale

Eau Thermale Avène program njege za kožu sklonu crvenilu
Prvi korak svakog programa njege čiji je cilj prirodno lijepa, čista, blistava i  zdrava koža je čišćenje kože. Za crvenilu sklonu kožu posebno je prilagođen proizvod za čišćenje i skidanje šminke Antirougeurs Clean umirujuće mlijeko za čišćenje. Čišćenje završite tako da blago raspršite finu maglicu Avène termalne vode po koži za trenutno umirenje.

avene eau thermale

Za hidraciju i ujednačavanje tena ujutro nanesite Antirougeurs Unify ujednačavajuću njegu SPF 30 na obraze, čelo i vrat razmazujući od sredine lica prema van. Za ciljano djelovanje nanesite Antirougeurs Fort Koncentrat na crvenilom zahvaćena područja lica, a za značajno smanjenje broja proširenih kapilara i vidljivost crvenila intenzivno primjenjujte tri mjeseca. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.