Luksuz ne poznaje granicu kada je riječ o njezi lica. Serum od dijamanata, krema od zlata, maska za lice od kofeina… Sve su to učinkoviti sastojci koji pomažu koži da izgleda mladoliko, bore se protiv podočnjaka i vidljivo smanjuju bore

eisenberg paris

Sigurno ste primijetili da svi govore o važnosti vitamina u proizvodima za njegu lica, no najnovija linija Excellence, iz laboratorija Eisenberg Paris, ponukat će vas da deklaracije kozmetičkih proizvoda čitate sa znatno više pažnje. Linija se sastoji od šest nevjerojatnih krema kojima je na prvom mjestu pomlađivanje, zatim uklanjanje umora s lice te hidratacija, naravno. Isprobate li bilo koju od njih, uvjerit ćete se u blagodati sastojaka poput zlata, dijamantnog praha, kofeina i vitamina E.

 eisenberg paris

Excellence Energie Or Soin Jour dnevna krema s peptidima svile presvučenim slojem čistog zlata smanjuje stres stanica kože uzrokovan oksidacijom/5 (1985 kn0 ml).

Excellence Energie Diamant Soin Nuit krema-noćna krema s pravim dijamantnim prahom koji stimulira mikrocirkulaciju, usklađuje ten i daje blistavost koži (2109 ml/50 ml).

Excellence Serum Diamant serum za lice i vrat čiji je sastojak pravi dijamantni prah koji stimulira mikrocirkulaciju, odgovoran je za balansiranje tena te lijep izgled kože (2379 kn/30 ml).

Excellence Masque Creme Magique maska za područje oko očiju s kofeinom smanjuje tamne krugove i natečenost (755 kn/30 ml).

Excellence Creme Somptueuse krema za područje oko očiju sadrži vitamin E za optimalnu zaštitu protiv slobodnih radikala (839 kn/30 ml).

Excellence Soin Sublimateur gel-krema za područje oko očiju koja pomoću patentirane Trio-Molecular® formule teksturu kože trenutno čini teksturu kože glatkom i gustom, a drenažni kompleks vidljivo smanjuje tamne krugove i natečenost (839 kn/30 ml).

EISENBERG Paris linija za njegu lica dostupna je u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.