Kako bi usne i tijekom zime zadržale vlažnost i mekoću, Dr. Ciccarelli, svjetski poznati proizvođač kozmetike i kozmetičkih preparata, osmislio je dvije formule za njegu usana - zaštitni balzam Cera di Cupra koji štiti i povećava volumen usana te regenerativni balzam Cera di Cupra s anti-age efektom koji pruža poseban tretman za ljepotu i hidrataciju usana

cera di cupra balzami za usne

Kombinacija ekskluzivnih sastojaka sabranih u jedinstvenu formulu balzama za zaštitu usana Cera di Cupra maksimalno hidratiziraju, njeguju, hrane i štite usnice od vanjskih utjecaja, a dolaze u dvije varijante.

Cera di Cupra hranjivi zaštitni balzam za usne pruža poseban tretmana za ljepotu i zaštitu usana. Njegova jedinstvena formula bogata hranjivim i zaštitnim tvarima, kao što su krema Cera di Cupra, ulje jojobe i Shea maslac njeguju i hrane usne, štiteći ih od vanjskih štetnih utjecaja. Kliničke studije provedene na MAXI-LIP su pokazale da omogućuje povećanje volumena usana za 40 posto. (10 ml)

Cera di Cupra regenerativni balzam za usne s anti-age efektom pruža poseban tretman za ljepotu i hidrataciju usana. Njegova jedinstvena formula bogata kremom Cera di Cupra, vitaminom C i vitaminom E, regenerativnim sastojcima, djeluje zaštitno protiv starenja, čuva i štiti usne od vanjskih štetnih utjecaja. (10 ml).

Cijena: 20,99 kn; Cera di Cupra balzami za usne dostupni su u: DM-u i Plodinama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.