Bio-Oil je jedan od najtraženijih proizvoda koji poboljšavaju izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom. Koriste ga zvijezde poput Kim Kardashian i Mel B. Proizvod je od nedavno dostupan u ljekarnama

bio oil

Potraga za proizvodom koji može poboljšati izgled kože s ožiljcima, strijama i neujednačenom bojom tena je završena. U Hrvatskoj je od nedavno dostupno najtraženije ulje za spomenute izazove kože, Bio-Oil.

Bio-Oil je ulje koje klinički dokazano poboljšava izgled kože. Ovo ulje također može prevenirati nastajanje strija kod trudnica, tijekom rasta ili naglog povećanja tjelesne težine, a s obzirom da nadomješta prirodnu vlažnost kože preporučuje se i kao preparat koji će spriječiti dehidraciju kože i njeno preuranjeno starenje.

„Bio-Oil je na tržištu prisutan već dvadesetak godina i od tada je proizvod broj jedan kada je riječ o poboljšavanju izgleda kože na kojoj su sitni nedostaci poput strija, ožiljaka i nejednakosti tena. Dosad je ovaj proizvod osvojio više od 130 nagrada na području njege kože koje su dodijelili stručnjaci i sami korisnici. U Hrvatskoj se od nedavno može nabaviti u ljekarnama i vjerujemo da će mnogima pomoći da poboljšaju izgled svoje kože.", izjavila je farmaceutkinja i brend menadžerica za Bio-Oil, Vanja Plačko Dodig.

Na predstavljanju u ugodnom okruženju zagrebačkog Surya centra za prirodnu terapiju novi proizvod su odmah isprobale i voditeljica Anja Alavanja te direktorica Fashion Weeka Zagreb, Sarah Josipović.

bio oil

bio oil

Bio-Oil ulje je nastalo u Južnoafričkoj Republici, a na tržištu je prisutno od 1987. godine. Jedinstvenim ga čini revolucionaran sastojak PurCellin OilTM koji omogućuje brzo upijanje u dublje slojeve kože i nakon kojega na koži ne ostaju masni tragovi. Ulje je kombinacija prirodnih ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koji su bogati vitaminima A&E. Jedinstvena formula Bio-Oila pomaže u poboljšanju strukture kože, a ujedno i usporava preuranjeno starenje kože.

„Strije imaju disfunkcionalan rožnati sloj kože koji uzrokuje povećani gubitak vode i utječe na integritet hidrolipidne barijere kože. Dokazano je da hidratizacija kože može pomoći u poboljšanju izgleda kože i ožiljakstog tkiva (strija i ožiljaka). Kliničke studije su dokazale povoljno djelovanje na prevenciji strija s preparatom koji u sebi sadrži ulje kamilice, nevena, ružmarina, lavande, vitamina E i A. Drugim studijama je dokazano  povoljno djelovanje na hidrataciju kože, elasticitet i ožiljke.Možemo zaključiti da je svakako preporuka koristiti ovakve preprate zbog njege i hranjenja kože te će na taj način i djelovati odnosno utjecati na smanjenje pojavnosti novih strija. U svakodnevnom radu s pacijentima, dobro je znati da imamo na tržištu kvalitetan i siguran preparat kojeg možemo sa sigurnošću preporučiti i trudnicama.", pojasnila je farmaceutkinja Katarina Fehir Šola.

Ulje Bio-Oil su otkrile i brojne svjetske zvijezde koje ga svakodnevno koriste. Među njima je jedan od trenutačno najtraženijih svjetskih modela, Robyn Lawley, poznata starleta Kim Kardashian, koja je ulje koristila tijekom i nakon trudnoće te pjevačica Mel B koja je posvjedočila da su joj se strije povukle nakon redovitog korištenja ulja Bio-Oil. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.