Kultna kuća poznatih luksuznih niche mirisa Amouage lansirala je na tržište prekrasan novi mirisni duo - Amouage Myths - parfeme s posebnom pričom i inspiracijom, koji će vas očarati svojom čarobnom ljubičasto-zlatnom ambalažom i osebujnom kombinacijom vrhunskih nota

amouage myths

“Amouage Myths je inspiriran nadrealizmom, u kojem snovi i izobličena stanja stvaraju novu interpretaciju.”, kaže Christopher Chong, kreativni direktor kuće Amouage. “Mogao sam interpretirati svoja životna iskustva  na umjetnički način, bez razloga ili konvencija, stvoriti mirise koji stvarno predstavljaju kombinaciju mnogih aspekata moje prošlosti”. Naime, kineska opera je dugo vremena Chongova muza, koja se reflektira u njegovoj zadnjoj kreaciji za muškarce i žene. Okarakterizirana simboličkim i sugestivnim pokretima, Pekinška opera reflektira ljepotu kineske baštine, te prikazuje priču iza kreativnog direktora. Chong preklapa svoja iskustva iz kineske, zapadnjačke i arapske kulture kako bi kreirao kulturu fuzije i ambivalentnosti.

Myths za muškarce predstavlja nebeskog kineskog zmaja, simbol prosvijetljenja i časti, koji se otvara uz klasičnu ljepotu krizanteme i perunike. Miris utire put ka opojnom srcu definiranom interprentacijom trnovite ruže. Kulminacija je baza koja proicira oboje, mir i nesreću sa labdanumom (smola biljke Cistus ladanifer), pepelom i kožom.

Myths za žene zastupa besmrtan kineski feniks, simbol mira i blagostanja i novog života. Ovaj se miris otvara narcisom prošaranim zelenim aspektima lišća ljubičice i rusomače kako bi dočarali putovanje u nadrealni svijet  mitskih tema. Srce mirisa zrači karanfilima, zelenim aspektima i sparinom mošusa i pačulija. Ovo  nadrealno putovanje krasi baza tamnih nijansi ambera, mahovine i kože.

Enigmatičan miris je predstavljen u ikonskoj Amouage bočici u raskošnoj ljubičastoj boji. Čep oba mirisa (muškog i ženskog) je rastaljen od 24 karatnog zlata s naglaskom na ametist Swarovski kristal. Sjajna ljubičasta kutija je ilustrirana zmajem i muškim opernim umjetnikom na muškoj, te feniksom i ženskom opernom umjetnicom na ženskoj kutiji.

Amouage ekskluzivni zastupnik, distributer i prodajno mjesto:
Lana Parfumerija, B. Kašića 8, Zagreb, Kontakt: 01 4650 501

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.