Notes of Zagreb, renomirani hrvatski brend mirisa za dom, otvorio je svoj drugi butik u samom srcu Zagreba, smješten u Teslinoj ulici 9. Ovaj novopreuređeni prostor pridružuje se već postojećem butiku u Skalinskoj ulici 2, proširujući pristup jedinstvenim mirisnim iskustvima koja su postala prepoznatljiva po svojoj originalnosti i kvaliteti

notes of zagreb teslina

U skladu s prepoznatljivim identitetom brenda, novi dućan u Teslinoj ulici prostire se na 22 m2 ističe se svojim minimalističkim dizajnom i paletom neutralnih tonova bijele i crne, obogaćenih zlatnim naglascima. Ova estetska harmonija stvara ugodan ambijent koji odražava eleganciju i suptilnost, ističući mirisne kreacije brenda Notes of Zagreb.

notes of zagreb teslina

Bogata ponuda mirisa koja, između ostalog obuhvaća difuzore za prostor, sprejeve, mirisne svijeće, mirisne sprejeve za tijelo te inovativne parfeme za kućne ljubimce, od sad je dostupna i na novoj lokaciji. Svi proizvodi odražavaju visok standard kvalitete i pažljivo odabrane mirisne note koje dodatno obogaćuju životni prostor korisnika. Iz široke ponude mirisa, tako je moguće odabrati cvjetne, voćne, začinske i drvene note i pronaći savršeni miris za dom, javne prostore, urede, hotele, barove i restorane. 

notes of zagreb teslina

Alma Pavetić i Nino Ivković, osnivači brenda Notes of Zagreb, izrazili su oduševljenje otvaranjem novog dućana, ističući: „Otvorenje ovog prostora u Teslinoj ulici predstavlja važan korak u širenju naše prisutnosti i omogućava nam da još više ljudi doživi ljepotu naših mirisa. Ponosni smo na minimalistički dizajn koji odražava suštinsku eleganciju našeg brenda. Naša strast prema stvaranju jedinstvenih mirisnih iskustava nadahnjuje nas da neprestano istražujemo nove ideje i kvalitetne sastojke. Novi dućana prilika je da zajedno s našim kupcima proširimo ljubav prema mirisima."

notes of zagreb teslina

Notes of Zagreb poziva sve ljubitelje sofisticiranih mirisa i estetskih doživljaja da posjete novi dućan u Teslinoj ulici 9 te dožive čaroliju mirisnih svjetova koje brend nudi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.