Parfem s cvjetnim, sunčanim potpisom percipiran je kroz leću mošusne note s akordima bademova mlijeka... A Drop d’Issey je mošusan, ugodan i umirujući miris, i lako ćete ga zavoljeti

s drop d issey

Gotovo 30 godina nakon što je Issey Miyake Parfums lansirao L’Eau d’Issey, brend otvara novo poglavlje u svojoj priči ženskim mirisom A Drop d’Issey. Radostan, optimističan i inovativan miris u dugoj, kultnoj povijesti vode, Drop d’Issey započinje novu, veliku avanturu koju je stvorila ljudska ruka, a otkrila priroda. Novi miris transformira percepciju, raskida s tradicijom i nudi viziju svijeta koja gleda u budućnost, stvarajući nove veze s prirodom. Parfem je kreirala Ane Ayo. Gornje note su bademovo mlijeko i damašćanska ruža, u sredini su jorgovan, jasmin, solarne note, cvijet naranče i zvjezdasti anis, a bazu drže mošus, ambroksan, vanilija i cedar.

s drop d issey

Bočica u obliku kapi dizajnirana je za ravno polaganje. Blistava zrcalna leća na njoj stvara izobličenje 'ribljeg oka', pozivajući nas da vidimo drugačije i otvorimo um novim perspektivama. Papir koji se koristi u pakiranju izrađen je od materijala iz kontroliranih izvora. Ukratko, Drop d'Issey, ženska parfemska voda Isseyja Miyakea, poziv je da svijet vidimo na nov način, da otkrijemo ljepotu i poeziju skrivenu u prirodi. A u vremenima kada nam svima treba nova perspektiva, dobro je odnekud krenuti i izgubiti se u mirisnoj mašti!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.