Garnier je unaprijedio svoju tehnologiju sredstava za čišćenje lica i lansirao svoju prvu dvofaznu micelarnu vodicu s uljem: ona učinkovito otapa čak i vodootpornu i jaču šminku intenzivnih nijansi, dok istovremeno uklanja nečistoće s lica u jednom potezu i bez trljanja. Nježna je i prema najosjetljivijoj koži lica

garnier dvofazna micelarna vodica

Garnier kombinira moć ulja argana, pročišćavajućih čestica ulja i učinkovitih micela. Micele djelujući zajedno poput magneta uklanjaju šminku, nečistoće i sebum. Ulje otapa sastojke vodootporne i jače šminke, što omogućava da ona jednostavno „sklizne" s vaše kože, trepavica i usana. Kad protresete boca, komponente se miješaju i stvaraju učinkovitu formulu koja nježno uklanja i najotporniju šminku ostavljajući kožu mekanom i mirisnom, bez masnih tragova.

Inovativna formula dvofazne micelarne vodice s uljem iz Garniera oduševit će vas. Obogaćena je umirujućim uljem argana i cvjetnim mirisnim notama koje razbuđuju vaša osjetila, dok istovremeno pruža osjećaj svježine micelarne vodice. Uklanja šminku lako i brzo, a koža nakon nje ostaje meka, bez osjećaja zatezanja i masnih tragova. Spriječava sušenje kože i pruža dodatnu „njegu" u rutini skidanja šminke i čišćenja lica.

Cijena: 43,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.