Posveta poznatoj srednjovjekovnoj temi o pobjedi dobra nad zlim, miris za dom St. George slays the Dragon (Sveti Juraj ubija Zmaja) raskošna je kreacija u kojoj prevladavaju note vina Isabella, crvenog voća i sandalovine, a dio je kolekcije brenda Notes of Zagreb

notes of zagreb sveti juraj ubija zmaja

Poznato je kako su arome vina znatno različitije nego njegov okus. Široki spektar voćnih, zemljanih, kožnih, cvjetnih, biljnih, mineralnih i drvenih okusa koje je moguće osjetiti u vinu izveden je iz aromatičnih nota. To je vrlo dobro znao i Notes of Zagreb prilikom kreiranja mirisa za dom - St. George slays the Dragon (Sveti Juraj ubija Zmaja). Miris je posveta poznatoj srednjovjekovnoj temi o borbi dobra i zla te pobjedi kršćanstva nad bezbožnim barbarima. Simbol te borbe je crvena boja oko koje se isprepliće mirisna kompozicija St. George slays the Dragon.

notes of zagreb sveti juraj ubija zmaja

Otvaranje mirisa započinje eksplozijom crvenog voća na koje se nadovezuje crveno vino Isabella, poznato po aromatičnosti i jedinstvenome mirisu, a dobiva se od grožda s krupnim bobicama ljubičasto-modre boje i ugodnog i jakog hibridnog mirisa. Za bazu mirisa je odabrana sandalovina koja je zbog svog toplog mirisa idealna za jesenske i zimske dane. St. George slays the Dragon na prvu osvaja laganom, lepršavom i slatkasto-voćnom nijansom. Kako se miris razvija, tako se mijenjaju i note koje polagano postaju čiste i nezamjenjive s opuštajućim karakteristika čije se zasluge pripisuju upravo sandalovini. Postojanost mirisa je neupitna što ga čini idealnim za veće prostore kao što su dnevni boravak ili hodnik.

notes of zagreb sveti juraj ubija zmaja

Osim mirisa St. George slays the Dragon, Notes of Zagreb u ponudi ima i druge mirisne kompozicije koje dolaze u obliku difuzora za prostor, sprejeva, mirisnih svijeća, mirisnih sprejeva za tijelo te parfema za kućne ljubimce koje je moguće pronaći na stranici www.notesofzagreb.com ili u trgovini u Skalinskoj ulici 2.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.