Narciso Rodriguez, u saradnji s parfumerom Soniom Constant, predstavlja novo izdanje za nju i njega okarakterizirano kao Alter Ego – Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Eau De Toilette Florale i Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Eau De Toilette Extreme

narciso rodriguez

Ikonička kolekcija mirisa i dalje iznenađuje i očarava. Novi miris za nju: Fleur Musc de Toilette Florale transformira osjećaj intimnosti i neposrednosti koji je u srži Narciso Rodriguezove kolekcije. Novi miris reinterpretira žensku senzualnost i utjelovljuje jedinstvenu dualnost svake žene. Cvjetni buket s citrusnim notama obavija miris mošusa toplinom i senzualnošću. Nježnu ružu dodatno osnažuje ružičasti papar i pjenušav bergamot, oživljava srce mošusa, dok živopisne drvene note, pačuli i nježna ambra, daju prozračnost. Rezultat je neodoljiv.

narciso rodriguez

Novi miris za njega savršen je dodatak liniji Bleu Noir. Ovaj neodoljiv parfem personificira dualnost i daje nove elemente misterije, privlačnosti i snažnog samopouzdanja. Bleu Noir Extreme je intrigantan svjež miris koji je istovremeno zagonetan i snažan. Mošus u srcu mirisa prekriven je hladnim citrusnim notama, mandarinom i bosiljkom uz senzualne drvene note, plavi cedar i crnu ebanovinu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.