Kliničke studije potvrđuju da je sunce najveći vanjski faktor zaslužan za starenje kože. Štetno djelovanje sunčevih zraka ne osjeća se samo ljeti, već tijekom cijele godine, čak i kada je oblačno. Kako bismo se uspješno suprotstavili vanjskom neprijatelju za starenje kože broj 1 - suncu- postoji samo jedno rješenje: učinkovita zaštita od sunca 365 dana u godini

roc soleil protect

Brend ljepote RoC ekspert je za zaštitu od sunca. To je prvi brend u povijesti koji je lansirao filtere za totalnu zaštitu od sunca. Ove sezone RoC nastavlja s inovacijama, kombinirajući zaštitu od sunca s anti-age njegom i na taj način pruža sveobuhvatniju anti-age rutinu. Od sada žene imaju na raspolaganju kompletnu anti-age njegu s UV zaštitom za svakodnevno njegovanje kože, a sve kako bi se osigurala visoka zaštita lica, uz borbu protiv starenja kože.

RoC predstavlja novu liniju SOLEIL-PROTECT, koja ima dvostruko djelovanje - Anti-UV i anti-age. RoC inovira unoseći svoju anti-age ekspertizu u jedinstvene proizvode za zaštitu od sunca te pruža:

- optimalnu foto-zaštitu: RoC nudi njegu visoke (30) i vrlo visoke (50, 50+) zaštite od foto-starenja s fotostabilnim filterima širokog spektra.

- ciljane anti-age benefite koji odgovaraju problematici svih tipova kože: RoC ugrađuje u svoju zaštitu od sunca naprednu tehnologiju njege kože.

- teksture po mjeri, koje potiču svakodnevnu upotrebu: vrlo su lagane i ugodne za korištenje poput dnevne njege. Ne ostavljaju nikakav bijeli trag.

roc soleil protect

Femina preporuka: FLUID PROTIV TAMNIH MRLJA, ZA UJEDNAČAVANJE TENA SPF 50+, 50 ml - proizvod pruža maksimalnu zaštitu od foto starenja. Ovo je prva 2u1 zaštita od sunca iz RoC-a koja aktivno PREVENIRA I KORIGIRA već postojeće hiperpigmentacijske promjene na koži (tamne mrlje, pjege od sunca ili staračke pjege). Vidljivo smanjuje tamne mrlje, čuva mladost kože i poboljšava kvalitetu kože. Ovaj fluid s vrlo visokim zaštitnim faktorom obogaćen je antioksidansima. KLJUČNI SASTOJAK PROIZVODA JE: vitamin C, koji je stabiliziran te je siguran za korištenje 365 dana godišnje.

Pročitajte detalje - Recenzija: RoC fluid za zaštitu od sunca SPF 50+

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.