Užurbani ritam svakodnevice, stres i gomila obaveza utječu i na naš izgled - posebice na kožu lica koja prva pokazuje znakove umora i iscrpljenosti. Vođeni time, Amwayevi makeup čarobnjaci stvorili su novi dugotrajni ARTISTRY Exact Fitpuder koji savršeno prekriva sve nesavršenosti i "zaključava" svjež jutarnji izgled na čak 24 sata. Ekskluzivna ARTISTRY Color Lock tehnologija stvara poseban sloj na površini kože koji zadržava svaki pigment na njegovom mjestu što omogućava savršenu prekrivenost tijekom cijelog dana

amway artistry exact fit puder

Otporan na toplinu i vlagu, novi Amwayev ARTISTRY Exact Fit puder izvanredno prekriva nesavršenosti i povećava prirodan i blistav sjaj kože. Sadrži ekskluzivnu mješavinu tahićanskih bisera i optičkih prizmi koja koži pruža cjelodnevni prirodno matirani izgled bez neželjenog sjaja stvarajući pri tom sloj koji oponaša izgled kože. Mješavina nježno reflektira svjetlost i izgleda nevidljivo na koži. U formulu je utkan i vitamin E za njegu te voda s norveških fjordova koja osvježava i hidratizira kožu. Zaštitni faktor 15 štiti kožu od opasnog UVA/UVB zračenja i štetnog učinka slobodnih radikala.

Ovaj dugotrajni puder jednim nanošenjem garantira do 24 sata besprijekornog, nevidljivog prekrivanja. Otporan je na toplinu i vlagu te se ne preslikava na odjeću. Dolazi u 9 različitih nijansi razvijenih pomoću ARTISTRY F.A.C.E.S. tehnologije, koje će odgovarati svakom tonu i podtonu kože. Ne sadrži miris i ulja, alergološki je testiran i ne začepljuje pore. Prikladan je za sve tipove kože.

ARTISTRY Exact Fit by Amway dugotrajni puder dolazi u pakiranju od 30ml što će vam zasigurno dugo potrajati uzme li se u obzir da je preporučena količina za jedno nanošenje samo 1/2 pumpice. Puder se nanosi od središta lica prema van te se lagano razmazuje prema liniji kose. Nudi srednje prekrivanje koje je idealno za svaki dan, a za neke svečanije prilike jednostavno nanesite dodatnu količinu tapkanjem/nanošenjem točkica pudera na lice.

Cijena 30 ml: 354,38 kn 

www.amway.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.