M.E.V. Feller® Livin' Beauty je sinergijska formulacija za zdravlje kože, kose i noktiju. Sadržava rapsodiju sastojaka kao što su kolagen, ulje lososa, masline i boreča te vitamin C i cink koji pridonose održavanju zdrave kose, kože i noktiju

darivanje mev feller

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju M.E.V. Feller® Livin’ Beauty sinergijsku formulaciju za zdravlje kože, kose i noktiju, su:

SLAVICA WACKER, VELI LOšINJ

HANJA NOVAK, ZADAR

PAOLA KORPAR, ZAGREB

 

Iako je starenje pojam koji većinom vežemo uz izvanjski izgled, činjenica je da starimo iznutra. Taj proces počinje već u dobi od 25 godina, a može znatno utjecati na kvalitetu života. Pravilna briga o kosi, koži i noktima počinje unosom nužnih nutrijenata, ona nije kratkoročna, a učinak je, naposljetku, vidljiv izvana. 

darivanje mev feller

M.E.V. Feller® Livin’ Beauty je sinergijska formulacija za zdravlje kože, kose i noktiju. Sadržava ulje lososa, masline i boreča, koji su izvor nezasićenih masnih kiselina. Sadržava i kolagen, koji je glavni sastojak dermisa, te vitamin C, koji pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Vitamin B2 i niacin pridonose održavanju zdrave kože. Vitamin E pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Željezo i vitamin B12 imaju ulogu u dijeljenja stanica. Cink pridonosi održavanju zdrave kose, kože i noktiju.

darivanje mev feller

DARUJMO RUŽIČASTI ŽIVOT

Podsjećamo vas kako je listopad mjesec posvećen borbi protiv raka dojke. Kako biste pridonijeli toj plemenitoj borbi, za svaki kupljeni M.E.V. Feller® Livin' Beauty, tvrtka Salvus će donirati 10 kuna udruzi Europa Donna Hrvatska za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.