Još od svog predstavljanja 2005., hidratantna krema Ultra Facial Cream ne silazi s Kiehl's top ljestvica najprodavanijih proizvoda. S više od 40 milijuna prodanih primjeraka širom svijeta, preko 200.000 recenzija kupaca i bezbroj zaštitnih lica koji su njezinu učinkovitost hidratacije testirali u svakodnevnim avanturama, Ultra Facial Cream pruža 24-satnu hidrataciju i jedinstvenu moć jačanja zaštitne barijere. Klinički je testirana te dokazano pruža 55 puta brži oporavak kožne barijere za zdraviji izgled kože

kiehls

Poznata diljem svijeta zahvaljujući iznimno hidratantnoj formuli koja pruža i zadržava vlažnost, Ultra Facial Cream trenutno čini kožu 2,3 puta hidratiziranijom, čak i u najsušem okruženju. Klinički ispitana djelotvnornost formule dokazano površinu kože čini mekšom i glađom te joj daje vidljivo zdraviji izgled. Nakon primjene koža je svježija i hidratiziranija, bez masnog i ljepljivog osjećaja. Svilenkasta tekstura savršeno priprema kožu za šminku, pružajući joj dugotrajnu hidrataciju i blagotvorni učinak oporavka kožne barijere. 

kiehls ultra facial cream

"Zdrava zaštitna barijera iznimno je važna za održavanje zaštitne funkcije kože protiv vanjskog okruženja. Ako barijera ima brzu sposobnost obnavljanja, manje su šanse za transepidermalni gubitak vode, osjećaj nelagode uzrokovan suhoćom kože i potencijalni rizik od djelovanja vanjskih štetnih čimbenika na kožu", objašnjava Kiehl'sova znanstvena direktorica, dr. Nancy Llaya važnost održavanja zdrave kožne barijere.

kiehls ultra facial cream

Formula, koja sadrži derivat maslina skvalan i glacijalni glikoprotein, pomaže u zaštiti i oporavku kožne barijere obnavljajući površinski sloj lipida kože, dok istovremeno osigurava zadržavanje vlažnosti i zaštitu od štetnih utjecaja iz okoliša. Glacijalni glikoprotein: zahvaljujući ovom proteinu dobivenom iz morskih ledenjaka, formula zadržava vlažnost, pruža duboku hidrataciju i smanjuje gubitak vode iz kože. Glacijalni glikoprotein upotrijebljen u kremi Ultra Facial Cream smatra se obnovljivim sastojkom. To znači da se svaka nova proizvodnja ovog sastojka za formulu odvija bez daljnje ekstrakcije mikroorganizma iz ledenjaka, već se za dodatnu proizvodnju koriste mikroorganizmi zamrznuti u laboratoriju iz prvotne ekspedicije.

kiehls ultra facial cream

Cijena:
Ultra Facial Cream (28ml) – 128 kn; (50ml) – 225 kn; (125ml) – 414 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.