Rouge d'Armani neizostavan je Armanijev proizvod čak i za najzahtjevnije žene. Svakodnevno ga koriste i mnogi visažisti širom svijeta. Njegova prozračna formula nježna je poput satena te osigurava iznimnu ugodu i višesatnu postojanost boje (čak šest sati)

rouge d'armani

Ruž za usne Rouge D'Armani obavija usne nevidljivim 3D velom koji osigurava besprijekornu postojanost boje. Osam sati nakon nanošenja usne se ne ljušte, a boja ne blijedi. Usne su obavijene svilenkastim sjajem i okupane intenzivnom svjetlošću.

rouge d'armani

„Volim crvene usne zbog toga što uvijek izgledaju glamurozno. Za mene je nanošenje ruža senzualna radnja koja može osnažiti samopouzdanje. Čim nanesete ROUGE D'ARMANI, jasno vam je da je riječ o inovativnoj i neponovljivoj formuli. Postojana je satima, ne suši se i s lakoćom klizi usnama, obavijajući ih prekrasnom bojom satenskog sjaja. Tehnologija 'vezivanja boje' obogaćuje formulu visokokvalitetnim pigmentima koji svaki put pružaju vrhunski učinak.", ističe Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

Cijena: oko 280 kn 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.