Inspirirana uspješnim mirisom Baldessarini Bella, početkom veljače 2023. bit će lansirana intenzivnija varijanta – Eau de Parfum Baldessarini Bella Absolu. Ovaj cvjetni i ženski miris pretvara osobu koja ga nosi u "kraljicu noći" koja očarava svojim samopouzdanjem i zapanjujućim manirima

aau de parfum baldessarini bella absolu

Raskošni doživljaj mirisa Baldessarini Bella Absolu naglašava žensku snagu i dražesnost. Potpuno u skladu sa zahtjevom "She’s the one", Baldessarini žena oduševljava svojom jedinstvenom aurom i apsolutnom ženstvenošću. Baš prava Bella koja sada ima i mirisni pandan za večernje sate.

aau de parfum baldessarini bella absolu

Raskošni nastavak uspješnog mirisa

Poput ruže koja otkriva svoju unutarnju ljepotu i snagu, Bella, prvi ženski miris marke Baldessarini, kreiran je kao cvjetni miris ekvivalentan ženstvenosti i snazi karaktera. Budući da su karakter i miris međusobno usko povezani, žene se osjećaju posebno dobro i samouvjereno kad nose svoj omiljeni miris. 

aau de parfum baldessarini bella absolu

Baldessarini Bella Absolu pojačava pozitivan doživljaj mirisa i ostavlja dugotrajan dojam zahvaljujući luksuznim sastojcima i povećanju udjela mirisnih ulja s 12% na 20%.

aau de parfum baldessarini bella absolu

Cvjetni miris u intenzivnijoj varijanti

Kao i njegov prethodnik, Baldessarini Bella Absolu predstavlja ružu kao kraljicu cvijeća. Struktura mirisa je identična, varira samo intenzitet. Bogati, blago pikantni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže sa senzualno svježom aromom superesencije ruže otkrivaju graciozan mirisni doživljaj.

aau de parfum baldessarini bella absolu

Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribiza i slatkih nota mandarine ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti. Cvjetni buket pun intenziteta i strasti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.