Obožavani MAC Powder Kiss ruževi koji, uz bogatu pigmentaciju i mat efekt, hidratiziraju i njeguju usne poput balzama, dobili su nove nijanse…  Ali tu nije kraj! Stigla je i tekuća inačica ruževa i, pripremite se, Powder Kiss sjenila za kapke

mac powder kiss

Bili su dio naših života i kada ih nismo mogli kupiti u Hrvatskoj, a onda je došao dan kada nam je najdraža nijansa (naša je definitivno Velvet Teddy) uvijek bila na dohvat ruke. Volimo ih jer su puni pigmenta, jer su postojani, jer su mat… Ne moramo posebno nabrajati da bismo imali opravdanje zašto su MAC ruževi postali neizostavan dio naših torbica, džepova, pretinaca u automobilima… Jer ljubav se ne traba opravdavati! 

mac powder kiss

Onda je došao ožujak 2020. i, uz čitavu (kako vole reći) izazovnu situaciju i nošenje maski, odustati od omiljene nijanse značilo bi predati se, pustiti maskama da pobijede. Mogli smo razumjeti sufražetkinje, kojima je crveni ruž bio simbol borbe za ravnopravnost spolova i, ne, nismo bile spremne zaboraviti ga. Ali, bilo nam je važno da je postojan i da kada skinemo masku, ostane netaknut. Naravno, tu ponovno na scenu stupa MAC. A junaci u priči su mat i hidratacija, puderasto i tekuće, lagano, ali intenzivno. Powder Kiss kolekcija obogaćuna je nevjerojatnim nijansama i novim proizvodima. Poigrajte se novim Powder Kiss ruževima, koji dolaze i u tekućoj inačici, a oči nagradite novim Powder Kiss sjenilima u refil pakiranjima i složite personaliziranu paletu samo za svoje oči.

mac powder kiss

Cijene:
Powder Kiss ruž; 187 kn
Powder Kiss tekući ruž; 199 kn
Powder Kiss sjenilo; 165 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.