Otkrivamo vam #instadetox kože uz L’Oreal Paris Pure Clay maske od gline, za samo 10 minuta! L’Oréal Paris laboratoriji napravili su moćni spoj 3 gline; Kaolin, Montmorilonit i Rasul u kombinaciji sa specijalnim prirodnim sastojcima, za vašu najčišću, najljepšu i najblistaviju kožu

loreal paris pure clay maske

Otkrijte koja je od 3 L’Oreal Paris Pure Clay maske u ponudi idealna za vašu kožu:

Pure Clay Purify maska s ekstraktom eukaliptusa, idealna je za masniju i mješovitu kožu jer je pročišćava i matira. Kremasta tekstura maske čisti pore i uklanja višak sebuma čineći kožu pročišćenom i matiranom, bez isušivanja. REZULTATI - koža je trenutno osvježena i pročišćena. Nakon jednog tjedna upotrebe sjaj na koži je smanjen, koža je čistija i mekša.

Pure Clay Glow maska obogaćena je biljnim ugljenom koji poput magneta izvlači nečistoće, i čini kožu svježijom i blistavijom. Kremasta tekstura maske intenzivno pročišćava kožu čineći je proljepšanom, bez isušivanja. REZULTATI: koža je trenutno pročišćena, i izgleda svježije. Nakon jednog tjedna upotrebe koža je blistavija i može disati.

Pure Clay Exfo maska sa ekstraktom crvenih algi pročišćava i ujednačava sve tipove kože. Njezina zrnasta, kremasta struktura vrši piling kože bez isušivanja i postiže sjaj. REZULTATI: koža je trenutno mekša, glađa i ujednačenija. Nakon jednog tjedna korištenja pore djeluju sužene, a tekstura kože je profinjenija.

loreal paris pure clay maske

UPOTREBA: Nanesite tanak sloj na čistu kožu cijelog lica, izbjegavajući područje oko očiju i usnica, 2 do 3 puta tjedno. Ostavite da se osuši 5 do 10 minuta, zatim uklonite vlažnim ručnikom ili toplom vodom.

loreal paris pure clay maske

Informativna cijena L’Oreal Paris Pure Clay maske iznosi 59,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.