Osjetite ljetni povjetarac uz novi miris iz Springfielda. URBAN STORIES dolazi u ženskoj, ali i muškoj verziji, a asocira nas na strast, rizik, slijeđenje snova i postizanje ciljeva. Mirisna nota ovog neodoljivog parfema, inspiraciju je potražila u mirisu mora koji budi sjećanja na ljetne užitke

springfield urban stories

Surferska idila popraćena toplim zrakama sunca poslužila je kao inspiracija ovog neodoljivog Springfield mirisa. Urban Stories – Big Surf moderan je i veseo miris – idealan za sunčane dane. Svijetle boje i palme podsjećaju nas na šetnicu uz plažu, dok zlatne i srebrne nijanse donose sunčeve zrake u ‘gradski’ život.

springfield urban stories

Novi Urban Stories miris za njega donosi val svježine s primjesama mojita koji je zaslužan za originalan i zavodljiv touch. Vodenasta jezgra pojačava muški karakter parfema, dok je jantarna pozadina zaslužna za dugotrajno zadržavanje na koži.

Novi Urban Stories miris za nju donosi val mladenačke svježine s voćnim nijansama i cvjetnim akordima. Svi navedeni elementi dodatno su obogaćeni pomalo baršunastom notom maline koja na gotovo zarazan način produljuje trajanje na koži.

Cijena: 79 kn; dostupan na prodajnim mjestima Springfielda

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.