Dok su polja prekrivena raskošnim makovima, predlažemo vam mirisnu himnu uz koju će dani biti zanosni i mirisni. Reinterpretacija klasika iz 2000. godine zove se Flower by Kenzo Eau de Vie i mirisna je oda životu s cvjetnim notama koje očaravaju

flower by kenzo eau de vie

Reinterperatcija kultnog Flower by Kenzo iz 2000. godine spremna je pokoriti ljeto svojom odom životu koju ćete željeti mirisati iznova i iznova... Mak otkriva novu melodiju u srcu grada koji se budi. Flower by Kenzo Eau de Vie je himna jedinstvenog odjeka. Kompoziciju su oživjeli majstorski parfumer Alberto Morillas, parfumeri Marie Salamagne i Fabrice Pellegrin, a miris je snažna, radosna i kontrastna cvjetna pjesma.

flower by kenzo eau de vie

Bočica je ukrašena sjajnim vinilnim crvenim laticama obrubljene crnom sjenom... Flower by Kenzo Eau de Vie mak ima novi dizajn, koji osvaja šarenim mirisom ispunjenim dodirom jarko crvene boje.

flower by kenzo eau de vie

Reklamna kampanja Flower by Kenzo Eau de Vie snimljena je na ulicama San Francisca, modernog autentičnoga grada, a prikazuje glumicu Tae-Ri Kim koja pjeva kultni naslov "Kako pobijediti u ratu" koji je napisao Tom McRae.

Cijene:
Flower by Kenzo Eau de Vie 30 ml; 426 kn
Flower by Kenzo Eau de Vie 50 ml; 602 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.