Daylong linija proizvoda pruža učinkovitu zaštitu od sunca i njegu za sve tipove kože. Budući da ne sadrži mirise i emulgatore, proizvodi iz linije za zaštitu kože dobro se podnose te se mogu primjenjivati i na izrazito osjetljivoj koži. Daylong losioni njeguju i hidratiziraju kožu uz pomoć ljekovitih svojstava aloe vere i vitamina E te štite od oksidacijskih oštećenja

daylong

Upotrebom Daylong losiona štitite kožu od štetnog UV-zračenja i isušivanja te zadržavate mladenački izgled svoje kože. Iako Daylong proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu, treba izbjegavati pretjerano izlaganje štetnom UV zračenju.

Daylong ultra face SPF 25 - jedinstvena je kombinacija filtera za zaštitu od sunca, ali i vitamina s antioksidativnim učinkom koji usporavaju proces starenja kože uvjetovanih svjetlošću te oslabljuju djelovanje slobodnih radikala. Blaga tekstura i ugodan miris losiona čine ga prikladnom bazom za šminku. Pogodan je za sve tipove kože te ga možete koristiti i kao dnevnu kremu sa zaštitnim učinkom.

daylong

Daylong after sun Lotion - losion na bazi liposoma koji hladi i njeguje osjetljivu kožu. Lipidne komponente, upotpunjene umirujućim djelovanjem dekspantenola, obnavljaju zaštitnu funkciju te održavaju vlažnost i elastičnost kože. Dodatkom vitamina E usporava se proces starenja kože uvjetovan svjetlošću te se oslabljuje djelovanje slobodnih radikala. Zahvaljujući velikom sadržaju vode, Daylong after sun losion hladi i umiruje nadraženu kožu, obnavlja joj izgubljenu vlažnost te vraća elastičnost. Primijenite ga nakon izlaganja suncu, a možete ga koristiti svakodnevno ako imate suhi tip kože.

daylong

Daylong after sun Repair -  regenerirajući losion za tijelo s enzimom endonukleazom za obnovu DNK. Losion pomaže oporavku suncem oštećene kože i pridonosi prevenciji preranog starenja kože. Učinak enzima endonukleaze upotpunjen je djelovanjem glicerola, dekspantenola i vitamina E koji održavaju vlažnost i elastičnost kože te tako pomažu u održavanju prirodne otpornosti i ljepote. Losion se lako nanosi, brzo upija i ne ostavlja masni trag na koži. Ugodna tekstura, blag miris i nemasna podloga čine ga pogodnim za nanošenje tijekom vrućih ljetnih dana i noći. Nanesite ga nakon izlaganja suncu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.