Osnažen inkapsuliranom Lumidose™, La Prairieovom zaštićenom molekulom za osvjetljavanje, i obogaćen sastojcima švicarskog zlatnog kavijara, ovaj ponovno osmišljeni snažni serum utječe na sposobnost kože da reflektira svjetlost i poboljšava njezinu čvrstoću

la prairie white caviar pearl infusion

Inspirirani putovanjem svjetlosti kroz Švicarsku, znanstvenici La Prairiea su otkrili njezinu jedinstvenu sposobnost osvjetljavanja kože i prenijeli je na kožu. U nastojanju da postignu izvanrednu blistavost kože, proučavali su prepoznatljivu Znanost o svjetlosti kuće, temelj kolekcije White Caviar. Danas, La Prairie predstavlja jedinstvenu blistavost s White Caviar Pearl Infusion. Ovaj preoblikovani snažni serum koristi inkapsuliranu Lumidose™, zaštićenu molekulu za osvjetljavanje razvijenu od La Prairiea, i obogaćen je sastojcima švicarskog zlatnog kavijara. White Caviar Pearl Infusion utječe na sposobnost kože da reflektira svjetlost i poboljšava njezinu čvrstoću te je obogaćuje izvanrednom svjetlošću.

la prairie white caviar pearl infusion

Nova era u znanosti o svjetlu

Sjaj kože ovisi o količini i kvaliteti svjetlosti koja dolazi iz kože, što je određeno tri dimenzije: pigmentima, teksturom i gustoćom kože. La Prairiejeva Znanost o svjetlosti pristupa ovom pitanju na trostruk način, s ciljem smanjenja diskoloracije i poboljšanja kvalitete reflektirajućih elemenata kože, kako na površini tako i duboko u njoj. White Caviar Pearl Infusion usredotočen je na smanjenje četiri glavna poremećaja pigmentacije – smeđih mrlja, crvenila, bljedoće i sivila – te na povećanje gustoće kolagenskih vlakana u dermisu.

la prairie white caviar pearl infusion

Lumidose: najsnažnija molekula za osvjetljavanje

Nakon 15 godina istraživanja, Lumidose™ je najjači poznati inhibitor ljudske tirozinaze – enzima odgovornog za stvaranje smeđeg pigmenta melanina. La Prairie je prvi put inkapsulirala Lumidose™ u tehnologiju dvostruke kapsulacije. Ovaj vrhunski sustav isporuke izrađen je od vrlo prilagodljivih lipidnih spojeva koji mogu prilagoditi funkciju kožne barijere i prodrijeti u kožu, dostavljajući Lumidose™ tamo gdje je najpotrebniji, u najniži sloj epidermisa gdje se odvija stvaranje melanina. Kao rezultat toga, pojava tamnih mrlja se ciljano i učinkovito smanjuje.

la prairie white caviar pearl infusion

U ponovno osmišljenoj formulaciji White Caviar Pearl Infusion, La Prairie prvi put predstavlja svoj najnoviji sastojak – kavijar. Ekstrakt švicarskog zlatnog kavijara sadrži minerale koji djeluju kao aktivatori antioksidativnih enzima u koži. Ti enzimi pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa, ključnog čimbenika nastanka poremećaja boje kože. Osim ova dva osvjetljavajuća aktivna sastojka, White Caviar Pearl Infusion sadrži ekstrakt švicarskog zlatnog kavijara koji pomaže u povećanju gustoće kolagenske mreže u dermisu. Ova snažna formulacija poboljšana je Exclusive Cellular Complex™-om, znanstvenim potpisom La Prairiea za pomlađivanje. Novi White Caviar Pearl Infusion donosi blistavost kože na potpuno novu razinu. Tamne mrlje, crvenilo, žutilo i sivilo vidljivo su smanjeni. Površina kože izgleda glađe, a koža izgleda čvršće.

la prairie white caviar pearl infusion

Luksuz dobiva novi značaj

Želja za očuvanjem prirode, vječnog izvora inspiracije La Prairiea, duboko je ukorijenjena u njihovoj svrsi. Znanstvenici La Prairiea stoga su ponovno osmislili White Caviar Pearl Infusion kako bi bio jednako učinkovit kao i ekološki prihvatljiv. Pakiranje ove inovacije posebno je dizajnirano s održivom vizijom. Stakleni cilindar može se odvojiti od pumpice, omogućavajući održivo odlaganje stakla u odgovarajućim objektima. Prilikom raspršivanja prepoznatljivih zrnaca kavijara, ona se tope i pretvaraju u rafinirani, lagani gel koji se nesmetano upija u kožu. Nježna i svilenkasta, pruža iznimno osjetno iskustvo. Ritual osvjetljavanja i učvršćivanja La Prairiea započinje s White Caviar Essence Extraordinaire. Ovaj posvjetljujući i učvršćujući losion hidratizira kožu i smanjuje pojavu staračkih pjega.

la prairie white caviar pearl infusion

Nakon toga slijedi White Caviar Pearl Infusion, koji optimizira sposobnost kože da reflektira svjetlost smanjujući poremećaje pigmentacije i poboljšavajući površinu kože kako bi bolje reflektirala svjetlost, istovremeno podržavajući čvrstoću kože. Zatim se nanosi White Caviar Eye Extraordinaire, koji cilja na poremećaje pigmentacije na nježnoj koži područja oko očiju. Ritual završava s White Caviar Crème Extraordinaire, osvjetljujućom kremom koja poboljšava izgled kože, uklanja sjaj i vidljivo smanjuje nepravilnosti kako bi koža ostala blistava.

Ponovno osmišljeni La Prairie White Caviar Pearl Infusion serum možete pronaći u određenim Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.