Naočale, šeširi, ljetne torbice… Nisu to samo modni dodaci kojima paradiramo plažama pokazujući predivan, osunčan ten. Vjerujemo kako već znate gotovo sve o sunčanju, no možda nije zgorega ponoviti. Sunčanjem tijelu podižete imunitet, ali važno je odgovorno uživati na suncu kako bismo izbjegli neželjene posljedice poput preranog starenja kože. Vaš saveznik ovoga ljeta je L’Erbolario

lerbolario darivanje

Tri čitateljice koje osvajaju svaka svoj L’Erbolario pekmez za ubrzano tamnjenje, idealan za osobe s kožom koja lako tamni, su:

MARIJA PINTARIć, NEDELIšćE

GORDANA KNEžEVIć, ZAGREB

BOSILJKA ANDRIJOLIĆ, SPLIT

Pravilo broj jedan glasi: polako i postepeno počnite s izlaganjem kože suncu. U početku neka to bude kratko, s korištenjem  odgovarajućih sredstava niske, srednje ili visoke zaštite, ovisno o tipu kože. Sredstva koristite obilato tijekom prvih dana sunčanja. L’Erbolario kreme napravljene su od potpuno prirodnih sastojaka, bez mirisnih tvari i boja kako biste bili sigurni i izbjegli pojavu alergijskih reakcija na koži. Proizvodi za sunčanje posebno su formulirani kako bi potaknuli tamnjenje i učinili preplanulost dugotrajnijom, hidratizirali i zaštitili kožu i istovremeno je održali glatkom i elastičnom. A kada "uhvatite" boju, vrijeme je za specijalca za preplanulost! 

lerbolario darivanje

Proizvod koji je više od desetljeća omiljen među ženama je L’Erbolario pekmez za ubrzano tamnjenje. Premda ne sadrži filtre za zaštitu od sunca, pruža trenutnu tamniju nijansu te obiluje hranjivim sastojcima koji koži osiguravaju mekoću i sjaj tijekom i nakon sunčanja. Namijenjen je osobama tamnije puti koje brzo tamne ili već imaju podlogu, a može se koristiti u kombinaciji sa zaštitnim faktorom (za osobe svjetlije puti i osjetljive kože dodatno se na sloj zaštitne kreme sa SPF zaštitnim faktorom nanosi L’Erbolario pekmez). Na povišenoj temperaturi pekmez ne mijenja konzistenciju koja je između ulja i gela, ima zaštitni poklopac koji sprječava curenje proizvoda. L’Erbolario pekmez za ubrzano tamnjenje obogaćen je mrkvom, orahovom ljuskom i aloe verom, a ono što ga, osim nježne teksture, čini toliko traženim proizvodom, je božanstven je miris prirodnih sastojaka od kojih je napravljen.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.