Ideja koja je kreatore Oliviera Crespa i Harryja Fremonta, višestruko nagrađivane majstore parfemske industrije, vodila prilikom stvaranja mirisa Avon Sensuelle je da individualna ljepota nikad ne izlazi iz mode

avon sensuelle

Gornje note ovog parfema orijentalno-cvjetne kategorije čine bergamot, mandarina i cvijet naranče, srednje su sačinjene od lokvanja, cvijeta tijare i latica suncokreta, dok su bazni tonovi vanilija, kašmir i mošus. Upravo ova kombinacija toplih drvenastih, kremastih cvjetnih nota, senzualnog mošusa i tekućeg jantara stvara esenciju zavodljivosti.

„Želja da dočaramo ljepotu ženske kože srž je strukture ovog mirisa. Ovaj miris ne vrti se oko trendova, već naglašava individualnu ljepotu i omogućava da ljepota svake osobe izađe na vidjelo", rekao je Olivier Cresp.

„Miris je odraz intimnosti kreatora, ali i vremena u kojem nastaje", dodao je Harry Fremont te naglasio: „Filozofija na kojoj se Avon temelji – djelovanje žena u korist žena – bila je uistinu inspirativna".

Avon Sensuelle EDP (50 ml) dolazi u šik bočici dizajna inspiriranog ženskim tijelom, a dostupan je u katalogu kampanje 3, po cijeni od 139 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.