Novi mat ruževi YSL ROUGE PUR COUTURE THE MATS dolaze u pet odvažnih nijansi s rock mat finišem koji podsjeća na teksturu kože i ostavlja eksplozivni dojam. U prepoznatljivoj zlatnoj ambalaži s ugraviranim potpisom YSL Cassandre, ROUGE PUR COUTURE THE MATS utjelovljuju rock 'n' roll luksuz. Idealni su za sve koji žele ostaviti snažan dojam na moderan način

ysl rouge pur couture the mats

Odvažna i intenzivna mat tekstura na usnama ponovo je u središtu pozornosti. No to nije iznenađujuće. Baršunasti finiš koji podsjeća na teksturu kože savršena je protuteža upečatljivim bojama, za iznimno senzualan i dekadentan stil. Smioni, očaravajući i neopisivo privlačni, ruževi ROUGE PUR COUTURE THE MATS jamče punu pokrivenost boje zahvaljujući revolucionarnom potencijalu pigmenata.

Postojanost, upečatljive boje i glide-on nanošenje. ROUGE PUR COUTURE THE MATS otkrivaju istinski mat finiš u kombinaciji s iznimnim osjećajem ugode. Savršena kombinacija jarkih boja i baršunaste teksture u fleksibilnoj formuli donosi 'kožnati' efekt na usnama. Učinak linije ROUGE PUR COUTURE THE MATS: izazovne usne zahvaljujući spoju upečatljivih boja i smione rock teksture.

ysl rouge pur couture the mats

Predvođena magnetičnim učinkom ruža br. 215 LUST FOR PINK u nijansi fuksije, ponuda uključuje:

br. 215 LUST FOR PINK: cool nijansa fuksije za isticanje u masi
br. 216 RED CLASH: zemljana nijansa crvene za usne u prvom planu
br. 217 NUDE TROUBLE: uzbudljiva interpretacija terakote
br. 218 CORAL REMIX: koraljno crvena s daškom narančaste

Cijena: 267 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.