Prije punih osam godina, mlada poduzetnica Magdalena Bešker plasirala je na hrvatsko tržište dotad neviđeni personalizirani planer jednostavnog naziva - Moj planer. Od tadašnjih planera razlikovao se po mnogočemu, ali prije svega velikim izborom boja te personaliziranom naslovnicom na kojoj kupci sami biraju tekst koji žele

moj planer darivanje

Dvije čitateljice koje na dar dobivaju personalizirani "Moj planer", uz koji će ostvarenje svih ciljeva u novoj godini biti lakše i preglednije, su:

ANKICA GOTOVAC, SOLIN

VERONIKA VOKAL ČIčEK, ZAGREB

moj planer darivanje

Kada je prije osam godina pokretala posao, kreativna Magdalena Bešker nije ni slutila da će njezini planeri jednostavna naziva "Moj planer" postati potpuni hit na tržištu. Tako je ostalo do danas. Ovogodišnji planer donosi brojne rubrike, savjete i tekstove u pedesetak različitih boja.

moj planer darivanje

Osim dobro poznatoga Mog Planera, tu su i druga izdanja poput – Moj rokovnik, Moja bilježnica, My business planner, preslatke gumice s mašnicom koje sprječavaju otvaranje planera, Bookmarkeri, Etui za kemijske, Etui za putovnice, Etui za dokumente, studenti mogu ukrasiti svoje najveće blago – indeks, odabrati i personaliziranu kemijsku i još štošta poput Sparkly planera koji su dostupni u ograničenoj količini pa požurite!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.