Dolaskom jeseni i hladnijeg vremena dani postaju sve kraći, manje vremena provodimo na otvorenom, izvlačimo debele džempere i omiljene čizme. Kako se mijenja priroda, pripremamo se za dolazak kraćih dana svojim omiljenim ritualima da bi se osjećali bolje iznutra, ali i izgledali izvana

nivea care soothing

Slojevito odijevanje i suhi zrak dodatno idu u prilog osjećaju grube, suhe kože koja nas zateže, pa je njenoj svakodnevnoj njezi potrebno posvetiti dodatnu pažnju da bi ostala mekana i nahranjena. No, osim glatke i hidratizirane kože bez iritacija ono što sve želimo je da krema koju nanosimo ne ostavlja masne tragove na našoj odjeći.

Odgovor na pitanje – možemo li se osjećati ugodno bez ljepljivog osjećaja na odjeći daje NIVEA Care Soothing krema čija inovativna formula intenzivno njeguje i smiruje iritacije kože. Posebno je razvijena za njegu suhe i osjetljive kože, a kako je riječ o univerzalnoj kremi koja se lagano razmazuje i brzo upija pogodna je za njegu lica, tijela i ruku.

NIVEA Care Soothing krema je bogata i hrani kožu, a istovremeno se jednostavno nanosi i brzo upija što je prednost njene formule koja sadrži njegujući vosak na vodenoj bazi. Kristali voska pružaju dugotrajnu njegu koži, direktno se upijajući u nju s prvim kontaktom.

Ova univerzalna krema u sebi sadrži i aloe veru koja ubrzava regeneraciju stanica i koristi se već desetljećima zbog umirujućeg djelovanja na kožu. NIVEA Care Soothing krema sa svojim jedinstvenim sastavom tako vašu kožu čini hidratiziranom, njegovanom, bez ljepljivog osjećaja i masnih tragova na vašoj odjeći!

Cijena: 35,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.