Dobro došli u svijet mašte uz Avonovu limitiranu kolekciju sjenila Wonderland. Kreirajte look iz svojih snova paletom 9 nijansi visoko pigmentiranih sjenila prekrasnih nijansi

avon palete sjenila darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj set u kojem se nalaze dvije palete sjenila za oči - Queen Bee i Ice Fairy - su:

EMILIA TADEJ, FUžINE

JASNA BUKVIĆ, LUKAč

 

Sjenila su neizostavan dio svake kozmetičke torbice. Volimo njima dramatično istaknuti ili samo decentno osjenčiti kapke. Možda ih ne nosimo svaki dan, ali ih obožavamo u svečanim prigodama, na zabavama i druženjima, poslovnim večerama… Ako ste u potrazi za kutijicama u kojima će biti baš sve vaše omiljene nijanse, tu su dvije palete iz Avona - Queen Bee i Ice Fairy.

avon palete sjenila darivanje

Kako odabrati? Jednostavno. Ima dana kada vam se stvarno ne da komunicirati, kada želite biti pomalo nedostižni. Vi ste Ice Fairy, a plava boja istaknut će vaš pogled. Volite li biti u centru pažnje i uvijek ste prvi na plesnom podiju, definitivno ste Queen Bee. Prava je istina, međutim, da smo sve i jedno i drugo, zato je najbolje kombinirati obje palete. U svakoj se nalazi 9 nijansi visoko pigmentiranih sjenila, koja su dugotrajna, ne nakupljaju se u naborima kapaka, ne truse i ne razmazuju. Ukratko, pustite mašti na volju i ovih blagdana kreirajte lookove iz svojih snova.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.