Kako bi upotpunio Idealia liniju za višestruku korekciju kvalitete kože, Vichy je predstavio novu članicu obitelji Idealia gel-kremu koja pruža novo iskustvo svježine, smanjuje neželjeni masni sjaj kože i čini ten blistavim. Riječ je naprednoj formulaciji koja izravno utječe na korekciju kvalitete mješovite do masne kože

vichy idealia gel krema

Nova Idealia gel-krema obogaćena je Kombuchom koja pomaže zaglađivati površinu kože i povećava njezin sjaj te sastojkom Aquakeep, mikrosferom mrežastih poliakrilata za dubinsku hidrataciju i svjež mat izgled. Baršunasta, nemasna i neljepljiva tekstura nove Idealia gel-kreme pruža osjećaj iznimne svježine iz dana u dan. Poboljšava izgled kože na površini, smanjuje masni sjaj kože i i osigurava 24-satnu hidrataciju uz svjež mat izgled.

Masna koža i koža sklona prekomjernom lučenju sebuma nije samo vizualni problem već se može doživjeti kao istinski društveni hendikep. Upravo taj problem suvišnog sjaja doprinosi nejednakoj kvaliteti tena i umornom izgledu kože. Za postizanje idealne kože potrebno je djelovati na njezinu kvalitetu. Transformacija boje tena, površine i blistavosti tri su ključne dimenzije za postizanje idealne kvalitete kože. Vichy je to učinio: pomirio nepomirljivo – blistavost bez masnoga sjaja.

Cijena: 218,54 kn
Dostupno u ljekarnama

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.