Sve mi želimo besprijekoran ten. No užurbani život, loša prehrana, premalo sna, zagađenje okoline - sve to utječe na činjenicu da je naš ten često siv i prepun nepravilnosti, a lice izgleda umorno i bez tonusa. Ako želite moderan, inovativan proizvod koji sjedinjuje njegu, odlično prekrivanje, laku mirisnu teksturu i prekrasne nijanse, onda je to svakako Diorskin Forever Perfect Cushion - nova formula Diorovog pudera u praktičnom pakiranju jastučića, koja se nevjerojatno praktično nanosi na kožu

diorskin forever perfect cushion

Ako ste u potrazi za tekućim puderom u jastučiću koji će vam u jednom sloju ponuditi pokrivanje i dugotrajni mat efekt s  hidratantnim rezultatom, zaljubiti ćete se u Diorskin Forever Perfect Cushion. Boja vašeg tena ostaje savršena i ne mijenja se tokom vremena. Najvažnije od svega, što ga više aplicirate, vaša koža će biti besprijekornija. Pore će biti smanjene, a tekstura lica zaglađena.

diorskin forever perfect cushion

Sadrži Activ Mat Powder Complex - 2 tipa pudera: jedan koji apsorbira, drugi daje efekt prekrivanja. Color Lock Pigments Technology jamči nijansu koja ne blijedi na licu. Pigmenti su obloženi kako bi bili zaštićeni od vrućine, vlage i viška sebuma. Boja se ne mijenja tokom dana! Pore-refining skincare essence (ekstrakt ruže) sužava pore - one su smanjene tako da površina kože postaje glađa.

diorskin forever perfect cushion

Dolazi u 6 nijansi i može se koristiti samostalno te za popravljanje već nanesenog pudera.

Cijena: 383 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.