Koliko puta se zagledamo u Mjesec, maštajući o svim onim stvarima koje nas čekaju? Pogled u zvjezdano nebo i srebrnu mjesečinu inspirira nas da se ohrabrimo i odlučimo na velike korake jer snaga je u nama! A kada bi mjesečina imala miris, bio bi baš poput novog Avon Far away, beyond the Moon!

Avon Far away, beyond the Moon

Kada bi mjesečina imala miris, kakav bi bio? Entuzijasti i svjetski stručnjaci iz kuće Avon, koja njeguje ljepotu i snagu žene već 137 godina, donose odgovor na ovo pitanje. Najnovija mirisna nota iz bogate Avon kolekcije nosi naziv Far away, beyond the Moon, simbolizirajući miris snova, noći koje inspiriraju i moć mjeseca.

Avon Far away, beyond the Moon

U noći uoči mladog Mjeseca koji simbolizira novi početak, na ekskluzivnom eventu u romantičnom i mističnom zagrebačkom A'e craft baru u ovom zamamnom mirisu uživali su i brojni influenceri i novinari.

Avon Far away, beyond the Moon

Ovaj luksuzni koncentrirani parfem u srcu svoje botanike nosi jedinstveni i pomalo misteriozni Belle de nuit cvijet, koji svoj intenzivni miris širi otvarajući latice samo pri svjetlosti mjesečine.

Avon Far away, beyond the Moon

Hipnotizirajuće mirisno iskustvo dodatno duguje i savršenoj kombinaciju cvjetnih i orijentalnih nota, među kojima su se našle bogata i mirisna sandalovina, kao i svježa i slatka divlja trešnja. A veća koncentracija mirisnog ulja omogućit će da ono traje duže od 8 sati.

Avon Far away, beyond the Moon

Far Away dostupan je u Avon katalogu i na web stranici www.avon.hr po cijeni od 19,90 € (149,94 kn). Ako ga naručite online, stiže direktno na vašu adresu! Osim toga, uz naručeni parfem po posebnoj cijeni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nježnog i istovremeno intenzivnog losiona za tijelo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za torbicu!

Avon Far away, beyond the Moon

Osjetite auru i intrigu novog Avon parfema i prepustite se magiji mjesečine koja će vas dugo nositi na svojoj svjetlosti – daleko, daleko, sve do ispunjenja snova.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.