Kako bi sačuvali osnovna svojstva vitamina C, u John Mastersu su uspjeli proizvesti vitamin C koji je čak 12 puta stabilniji od drugih i to direktno iz limunske srži!

john masters organic vitamin c serum

Koža lica najistaknutiji je dio tijela pa joj valja pomagati tijekom cijele godine. Za najbolju jutarnju (ili večernju) njegu tu je Vitamin C u svom prirodnom obliku - kao aminokiselina koja duboko prodire u kožu i smanjuje dubinu bora, linije oko očiju i prerano starenje kože.

Ekstrakti morskih algi i šipka ovom serumu daju snažna hidratantna svojstva i obilje antioksidansa koji potiču proizvodnju kolagena.

Ključni sastojci u serumu su askorbinska kiselina, oblik vitamina C topiv u vodi, koji neutralizira negativni učinak slobodnih radikala i smanjuje prerano starenje kože uzrokovano onečišćenim okolišem. Superoxide dismutase iznimno je učinkovit bio-aktivni enzim koji neutralizira negativni učinak slobodnih radikala uzrokovan UV-zrakama i onečišćenim okolišem. Ekstrakt morskih algi umiruje i hrani kožu, acerola pomaže u borbi protiv starenja kože te osvježava stresu izloženu i umornu kožu, a biljni fosfolipidi, sastavni dio membrana stanica kože, pomažu obnovu epiderme.

Cijena: 269 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.