Dizajnirani da vas prati tijekom cijelog dana, Teint Couture Everwear puder i korektor pružaju besprijekoran i blistavi ten bez obzira na okolnosti. Ujednačavaju ton kože, vraćaju sjaj i skrivaju nesavršenosti. I sve to traje 24 sata

teint couture everwear

Nicolas Degennes, umjetnički direktor za make up te boje, kreirao je Teint Couture Everwear, puder za svaku emociju u životu žene. Sa Teint Couture Everwear korektorom, koji mu je partner za područje oko očiju, tvore savršen par koji jamči 24 sata postojanosti i besprijekorne kože.

teint couture everwear

Teint Couture Everwear ujednačava ton kože, vraća sjaj i skriva nesavršenosti. I sve to traje 24 sata. Ten izgleda savršeno i ostaje besprijekoran, bez obzira na vremenske uvjete. Teint Couture Everwear formula djeluje u savršenom skladu s kožom. Njegovi pigmenti i prah za korekciju sjaja su u jakoj, fleksibilnoj mreži polimera i minerala koji pružaju potpuni osjećaj ugode. Ali to nije sve: od trenutka primjene, vodeni mikromjehurići raspršeni u formuli za oslobađanje hidratizirajućih sredstava i umirujućeg ekstrakta, dodatno pojačavaju hidrataciju i brigu o koži. Također, ima SPF 20 i vodootporan je, a kako bi se prilagodio svakom tonu kože, dostupan je u 12 nijansi.

teint couture everwear

Nicolas Degennes je razvio i četkicu u obliku srca posebno za ovu jedinstvenu, novu formulu. Pametan dizajn za savršeno prilagođenu tehniku šminkanja koja omogućuje glatko i precizno nanošenje teksture uz područje oko očiju, konture nosa te zaobljenost jagodica… idealna aplikacija iz svakog kuta.

teint couture everwear

Teint Couture Everwear korektor je ultra ugodan i postojan, kremaste je teksture, hidratizira kožu te pruža osjećaj ugode na koži. Ova vodootporna formula osvježava, skriva tamne krugove, prekriva nepravilnosti područja oko očiju te se stapa sa kožom. Dostupan je u 10 nijansi koje su dizajnirane u skladu s bojama Teint Couture Everwear pudera kako bi se postigla savršena harmonija ovog dua.

Cijene:
Teint Couture Everwear; 376 kn
Teint Couture Everwear korektor; 253 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.