Kolekciju mirisa Expressions čine tri mirisa koje je Avon razvio u suradnji s američkom glumicom Reese Witherspoon, Avonovom globalnom ambasadoricom. Laugh Often, Live Without Regrets i Love to the Fullest ponajprije veličaju ženstvenost, omogućavajući svakoj ženi da izrazi svoju osobnost u potpunosti

avon expressions mirisi

Inspiracija za stvaranje ovih mirisa proizlazi iz toga što ženu ne definira samo jedno raspoloženje, nego se njene emocije mijenjaju iz dana u dan - nekad su to osmijeh, veselje i zaigranost, ponekad život bez žaljenja i samopouzdanje, a tu su i ljubav, senzualnost i pripadanje.

„Nanošenje parfema jedan je od načina na koje izražavam svoju osobnost. Neovisno o raspoloženju, uz Expressions se mogu prepustiti radosti, samopouzdanju ili senzualnosti, onome što osjećam upravo taj dan. Ova tri mirisa zapravo pokazuju stvaran odraz moje osobnosti", rekla je Avonova ambasadorica Reese Witherspoon.

reese witherspoon za avon expressions

Miris Laugh Often odiše svježinom, a namijenjen je ponajprije ženi s osmjehom na licu. Note bijelog čaja i mandarine zajedno sa ženstvenim cvjetnim notama frezije i ruže bude spontanost i zaigranost.

Live Without Regrets optimističan je miris, namijenjen ženi koja svaki dan želi proživjeti u potpunosti i uživati u radosti života. U spoju cvjetnih i sočnih voćnih nota dominiraju bergamot, đurđica i gardenija koje čine ovaj suvremen miris odom umjetnosti lijepog življenja.

Senzualna mješavina crne trešnje i jaglaca u kombinaciji s kamenom pješčarom i kašmirom čini miris Love to the Fullest idealnim za ženu koja se želi osjećati senzualno.

Cijena Love to the Fullest: 185 kn, Avon kampanja 6

Mirisi Laugh Often i Live Without Regrets bit će dostupni tijekom ljeta ove godine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.