Kuća Dior vrlo je strastvena kada je riječ o inovacijama beauty proizvoda, a njihova kultna Diorshow maskara doživjela je nekoliko uspješnih verzija i poboljšanih formula. Najnovija maskara iz Diora – Diorshow Iconic Overcurl spaja ekspertizu u području napredne formule obogaćene K-polimerima s efikasnošću profesionalnog uvijanja kose i trepavica

diorshow iconic overcurl

Pakiranje: sofisticirana srebrna kutija krije jednostavno pakiranje maskare, bez nepotrebnih komplikacija. Ambalaža je luksuzna i glamurozna, prekrasna u svom srebrnom sjajnu. Čistih linija, glatka i ukrašena tek vijencem Dior logoa uz čep, pruža istinsku čar diorovskog beauty rituala.

Četkica: tajna ove maskare je u odlično dizajniranoj četkici inspiriranoj profesionalnim alatima za uvijanje kose i trepavica. Četkica je uvijena i ima sitne, ugodne čekinje koje nisu niti pretvrde niti premekane. Količina maskare koja na njima ostaje je idealna i nema razmazivanja proizvoda, stvaranja grudica i sušenja maskare oko čepa. To je doista iznimno važno jer je riječ o skupom proizvodu i svako pretjerano "gubljenje" proizvoda ne bi bilo opravdano. Uz činjenicu da je četkica uvijena, svaki set čekinja postavljen je unakrsno pa omogućava da maksimum proizvoda bude apliciran na svaku trepavicu.

Miris: nenametljiv.

Tesktura: niti prekompaktna niti prerijetka. Grudice se ne stvaraju zahvaljujući uljima i voskovima visoke kvalitete. Za volumen je zaslužna formula s K-polimerima. Kvaliteta teksture najviše dolazi do izražaja u trenutku skidanja maskare dvofaznim skidačem – nema mrvljenja i trunčice proizvoda ne ulaze u oči, već kremasta tekstura maskare ravnomjerno ostaje na blazinici, ne iritirajući oči.

Rezultat: dovoljno je nanijeti dva sloja maskare za efekt dugih i uvijenih trepavica, bez grudica. Želite li jači efekt, nakon osušenog drugog sloja, potegnite i treći koji će dati efekt gotovo umjetnih trepavica.

Boje: Diorshow Iconic Overcurl dolazi u tri nijanse – Over Black, Over Brown i Over Blue.

Cijena: 243 kn

Ocjena: 5/5

diorshow iconic overcurl, natalie portman

Beauty recenzije Zore Bjelousov pratite i na: www.beautyofdawn.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.