Linija Perfect Code primjerena je svakoj koži jer potpunim formulacijama biomimetičkih peptida djeluje neposredno na stanice kože, potiče ih na obnavljanje i tako poboljšava djelovanje dermalnog sloja

afrodita perfect code

Peptidi, “naj” sastojak u kozmetičkoj industriji zadnjih četvrt stoljeća, predstavljaju globalan napredak u kozmetičkom tretmanu kože. Peptidi  stanicama kože šalju signal da otpočnu intenzivnu obnovu ključnih elemenata za izgradnju kože – kolagena, elastina, hijaluronske kiseline. Signale primaju samo stanice kojima je potreban poticaj. Zbog jedinstvenog načina djelovanja primjereni su za sve dobne skupine. Izraz “biomimetički”  znači da sastojak, u ovom slučaju peptid, precizno oponaša prirodne mehanizme rada kože – ponaša se kao “svojstven” koži.

afrodita perfect code

Afrodita Professional je linijom Perfect Code zadovoljila potrebe svih starosnih skupina – proizvodi se lako međusobno kombiniraju prema želji i s obzirom na potrebe i stanje kože korisnika. Kako i kod ostalih proizvoda programa Afrodita Professional, tako se i proizvodi iz linije Perfect Code lako kombiniraju s drugim linijama za njegu lica iz tog programa  te međusobno dopunjuju svoje djelovanje. Učinkovitost svake od komponenti linije Perfect Code podupiru kliničke i neovisne “in vivo” i “in vitro” studije. U liniji za njegu lica Perfect Code moćna kombinacija četiri biomimetička peptida i bio-aktivnog enzima omogućuje četiri mehanizma djelovanja:
• kao “punilo” bora (wrinkle filler)
• kao pokretač stanica da se brže obnavljaju i da se ponašaju kao mlađe
• kao pokretač prirodne obrambene funkcije kože, koja istovremeno štiti od štetnih čimbenika iz okoline 
• kao efekt “kroz noć preporođene kože” s naglaskom na ujednačenom tenu i smanjenju reljefnih nepravilnosti.

afrodita perfect code

Perfect Code Filler-Drops C oncentrate prvi je proizvod s tako visokom koncentracijom peptida na tržištu. Naime, riječ je o proizvodu u kojem je ključni aktivni sastojak 60% peptidni kompleks koji djeluje s dokazanim rezultatima u “botox modu” bez invazivnog procesa. Testirao ga je i neovisni institut za istraživanje, gdje su pod nadzorom stručnjaka provedena dermatološka testiranja i testiranja proizvoda na dobrovoljcima koja su dokazala nevjerojatnu moć djelovanja ovih visoko koncentriranih kapljica. Precizna mjerenja pokazala su izuzetne rezultate: dužina bora kod dobrovoljaca se smanjila za 34,7% već 30 minuta nakon nanošenja proizvoda Filler-Drops koncentrata.

afrodita perfect code

Perfect Code Maska je, uz “leave-on” formulu, primjerna i za noćnu njegu te samo jednim nanošenjem daje efekt “kože preporođene preko noći”. Redovitom upotrebom  zaglađuje reljefne nepravilnosti kože, ujednačuje ten a koža postaje mekša i glatka.

afrodita perfect code

Perfect Code Esenca je “must have” proizvod za samostalnu njegu, ali ga možemo koristiti i kao podlogu drugim proizvodima za njegu. Odlikuje ga izuzetna moć hidratizacije odn. vlaženja kože, intenzivira sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Zbog aktivne “anti-pollution” formule štiti kožu od štetnih utjecaja okoline.

Svaki od proizvoda Perfect Code primjeren je za samostalnu upotrebu, a u međusobnoj sinergiji ova tri proizvoda predstavljaju potpuni kod ljepote po mjeri svake kože.

Proizvodi Perfect Code  Afrodita Professional su dostupni u odabranim kozmetičkim salonima partnerima Kozmetike Afrodita, Afrodita Beauty Cent rima & shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Centar Kaptol) te u online trgovini: webshop.afroditacosmetics.com

Cijene:
Perfect Code Esenca; 380 kn
Perfect Code Maska; 380 kn
Perfect Code Filler-Drops Concentrate; 380 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.