Novi Givenchy parfem "Ange ou Demon le Secret" istovremeno je nježno decentan te besramno zavodljiv. Upravo onakav kakvo je i njegovo zaštitno lice, profinjena Uma Thurman

ange ou demon secretPrvi iz mirisne kolekcije "Ange ou Demon" izašao je prije gotovo tri godine. Već je sama bočica, koja se od crnog vrha razblažuje u prozirnu boju tekućine, nagovještavala dualistički karakter parfema istaknut u njegovu imenu anđeo ili vrag.

Dok su bogati orijentalni sastojci prizivali atmosferu noći, svježe visoke note dale su naslutiti da se u toj seduktivnoj igri krije pravo nevinašce.

Upravo se na tu nježniju stranu oslanja novi parfem "Ange ou Demon le Secret" kojeg obilježava - tajna. Je li tajna da je samouvjerena đavolica ustvari nježni anđeo ili ćemo je otkriti tek u novoj Givenchy mirisnoj priči, još nije poznato. No, ono što je sigurno jest cvjetni karakter ovog mirisa nježno ispunjenog jasminom i božurom.

Limun i zeleni čaj gornje su note parfema, dok svjetlo drvo i pačuli u bazi ostavljaju suptilan tračak misteriznosti.

I kod ovog "Ange ou Demon" mirisa zaštitno lice je prekrasna Uma Thurman čiji se profinjen izgled savršeno nadopunjuje sa zavodnicom skrivenoj u njoj. Upravo onako kako to čini i "Le Secret".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.